Οι Καλύτεροι μάγοι του Λας Βέγκας!

0
441

Από τα τέλη του 19ου αιώνα η τέχνη της μαγείας ως είδος διασκέδασης έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο. Ο Μοναδικός Χουντίνι και άλλοι διάσημοι μάγοι της εποχής έβαλαν τις βάσεις για να δημιουργηθεί το είδος διασκέδασης που λέγεται Magic Show.

Ήταν τόσο δημοφιλές που κατάφερε αμέσως να εισχωρήσει στο μαγικό κόσμο του θεάματος στο Broadway  και στο Las Vegas. Το Magic Show διατήρησε τη δημοτικότητά του και στην εποχή της τηλεόρασης, με μάγους όπως ο David Copperfield και ο David Blaine που εκσυγχρόνισαν  τη μορφή της τέχνης. Όλα αυτά τα χρόνια το Las Vegas  συνεχίζει να προσελκύει τους καλύτερους μάγους από όλο τον κόσμο.

Εδώ και δύο χρόνια το Christmas Theater υποδέχεται το Las Vegas Magic Festival, ένα show που παρουσιάζει κάθε χρόνο διάσημους βραβευμένους μάγους, με παραστάσεις που γίνονται sold out.

Πέντε από τους καλύτερους σύγχρονους αλχημιστές της εποχής μας έρχονται στο Christmas Theater για να μας χαρίσουν μαγεία, χιούμορ αλλά και δυνατά συναισθήματα.

Στο φετινό Magic Festival θα δούμε:

*SOS AND VICTORIA: Το καλύτερο νούμερο γρήγορης αλλαγής κοστουμιών στον κόσμο! κοστούμια σε μόλις 120 δευτερόλεπτα.

*MAGIC PEARLS: Τρεις πανέμορφες γυναίκες αναβιώνουν τους Άγγελους του Τσάρλι . Αιωρούνται πάνω σε πίδακες νερού, αλλάζουν πρόσωπα, εξαφανίζονται από την σκηνή και εμφανίζονται μέσα σε δευτερόλεπτα εκατοντάδες μέτρα μακριά.

*PHILIP AND JENIFFER: Ο Philip είναι ένας από τους πλέον διάσημους Illusionist σε όλο τον κόσμο. Διπλώνει την βοηθό του σαν ακορντεόν, την βάζει σε ένα κουτί και το τρυπάει με 30 σπαθιά χωρίς η ίδια να πάθει τίποτα κ.α.

*ALFREDO LORENZO: Του έχουν δώσει το όνομα «Ο γενναίος μάγος». Ο πανέμορφος Ιταλός είναι ένας illusionist που κόβει την ανάσα. Βραβείο Χουντίνι 2020, 2 φορές νικητής GRAND PRIX στο Ολλανδικό Πρωτάθλημα Μαγείας κ.α.

*JORGOS: Ένας Έλληνας που διαπρέπει σε όλα τα μεγάλα show μαγείας σε όλο τον κόσμο. Ανήκει στους πιο επιτυχημένους µάγους διεθνώς.

Και φέτος αφήστε τους καλύτερους μάγους του Λας Βέγκας να εξαφανίσουν την κακή διάθεση  και να μας γεμίσουν γέλιο και θετική ενέργεια.

LAS VEGAS MAGIC FESTIVAL 3 στο Christmas Theatre: 27 Νοεμβρίου στις 16.00 & 20.30 και 28 Νοεμβρίου στις 12.00 & 17.00. 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Από 5 ευρώ. Ένα θέαμα με τους 5 καλύτερους μάγους του Λας Βέγκας, που θα σας…μαγέψει! 

Προπώληση Εισιτηρίων: 211-7701700, www.viva.grwww.ct.gr

Υ.Γ. Οι εισερχόμενοι στο χώρο πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης ή αρνητικό τεστ COVID (72 ωρών για pcr test – 48 ωρών για rapid test). Τα παιδιά έως 17 χρονών με αρνητικό self test 24 ωρών.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here