Οι «λογιστές» του Ευρωιερατείου υπολογίζουν πορνεία και ναρκωτικά ως επίσημο δημόσιο πλούτο!!

0
169

Έπειτα από γερμανική απαίτηση, τα έσοδα από την πορνεία και τα ναρκωτικά θα περιλαμβάνονται πλέον στο ΑΕΠ των χωρών της ΕΕ, για να κλείσει λεει η τρύπα του χρέους!! Και εις ανώτερα λοιπόν.

Ίσως σε λίγο να υπολογίζουν στο ΑΕΠ και τα έσοδα από τα συμβόλαια θανάτου. Ή ακόμα και τα έσοδα από την παιδική πορνεία και την παιδεραστία!! 

Και καλά η πορνεία των ενηλίκων, αλλά να κάνουν και το εμπόριο των ναρκωτικών επίσημο δημόσιο πλούτο; Αυτό δεν μπορεί να το διανοηθεί λογικός νους.

Γνωρίζουν οι «λογιστές» του Ευρωιερατείου ότι η κρίση αυξάνει την πορνεία και τα ναρκωτικά. Ευκαιρία λοιπόν να εξυγιάνουν το χρηματοπιστωτικό τους σύστημα, για περισσότερα κέρδη.

Αυτήν την Ευρώπη ονειρευτήκαμε άραγε; Αυτή είναι η Ευρώπη του ανθρωπισμού; Από αυτή την Ευρώπη περιμένουμε εμείς οι Έλληνες σωτηρία; Από τους «λογιστές» του θανάτου;

Και στο κάτω κάτω ποια είναι η δημοκρατική νομιμοποίηση της δικτατορικής ηγεσίας της ΕΕ; Ποιοι πολίτες την εξέλεξαν; Τι ρόλο παίζει το Ευρωκοινοβούλιο; Τι δυνατότητα παρέμβασης έχουν οι ευρωπαίοι πολίτες στις αποφάσεις του Ευρωιερατείου;

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here