Οι Ρώσοι «καρφώνουν» τον Μητσοτάκη για περίεργες σχέσεις με την Τουρκία!

0
584

Το Ρωσικό ΜΜΕ vz.ru που απηχεί τις απόψεις του Κρεμλίνου, ανάρτησε ένα περίεργο άρθρο στο οποίο «καρφώνει» προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για περίεργες σχέσεις με την Τουρκία, σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο.

Είναι μία εξαιρετικά ασυνήθιστη κίνηση, διότι μέχρι σήμερα η Ρωσική πλευρά δεν διαχώριζε τον Πρωθυπουργό από το σύνολο της κυβέρνησης, την οποία θεωρεί μη φιλική προς την Ρωσία.

Το αφιέρωμα όμως του Ρωσικού ΜΜΕ, βάζει πολύ βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο, πηγαίνοντας ακόμα και στην σκοτεινή εποχή της δικτατορίας, όπου υποστηρίζει πως η οικογένεια Μητσοτάκη-με τον Κυριάκο βρέφος-φυγαδεύτηκε από την Ελλάδα με την βοήθεια του «μεγάλου εχθρού»: Της Τουρκίας!

Ήταν μάλιστα ο μοναδικός Πολιτικός όταν ξέσπασε το πραξικόπημα που φυγαδεύτηκε προς την γειτονική χώρα με προσωπική εντολή του τότε Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας.

Το επόμενο χτύπημα, έχει να κάνει με την περίεργη τακτική του Κυριάκου, να θεωρεί ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία, όταν το σύνολο του στρατεύματος ετοιμάζεται για πόλεμο με την Τουρκία…

Φυσικά το δημοσίευμα-όπως συνήθως κάνουν οι Ρώσοι-δεν κατηγορεί ευθέως τον Πρωθυπουργό για ύποπτες σχέσεις με τον Τουρκικό παράγοντα, αλλά μιλάει για επιλογές «παρανοϊκής πολιτικής».

Όσοι πάντως γνωρίζουν το πως λειτουργεί η Ρωσική προπαγάνδα, ξέρουν πως οι Ρώσοι δεν είναι ψυχίατροι, ώστε να κάνουν λόγο για παράνοια σε πολιτικές επιλογές, αλλά αντίθετα, όταν έχουν να πουν κάτι, ρίχνουν συνήθως μια τροχιοδεικτική  βολή.

Σίγουρα θα υπάρξει και συνέχεια…

Διαβάστε ολόκληρο το Ρωσικό άρθρο ΕΔΩ………..

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Anadolu: «Η οικογένεια Μητσοτάκη είχε δραπετεύσει την Τουρκία επί Χούντας».

Τα έργα και τις ημέρες του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη «θυμάται» το εθνικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu στο σχετικό του άρθρο για την ανάληψη της πρωθυπουργίας της Ελλάδας από τον Κυριάκο.

Το πρακτορείο, μετά το ρεπορτάζ για την εκλογή του κ. Μητσοτάκη και την ήττα του Αλέξη Τσίπρα κάνει μία αναφορά στο προφίλ του Έλληνα πρωθυπουργού, υποσημειώνοντας το γεγονός ότι κατάγεται από οικογένεια της οποία πολλά πρόσωπα έχουν πρωταγωνιστήσει στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας.

Ιδιαίτερη μνεία όμως, το πρακτορείο κάνει στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τις «σχέσεις του με την Τουρκία», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Στο κείμενό του, το Anadolu αναφέρει:

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here