Οι «Φίλοι του Δάσους Συγγρού» επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Γιώργο Θωμάκο.

0
177

Την Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015, οι «Φίλοι του Δάσους Συγγρού» επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Γιώργο Θωμάκο προκειμένου αρχικά να τον συγχαρούν και από κοντά για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και έπειτα να συζητήσουν για τα προβλήματα του Δάσους που αφορούν και τον Δήμο Κηφισιάς.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η επιβάρυνση του Δάσους ως προς την καθαριότητα, εξαιτίας των σκουπιδιών που συσσωρεύονται στην οδό Άνδρου τις ημέρες των λαϊκών αγορών.

Είναι ένα πρόβλημα που παραμένει άλυτο εδώ και πολλά χρόνια παρ' όλες τις συνεχείς επιδιορθώσεις που κάνει ο δήμος Κηφισιάς στο φράκτη του δάσους.

Συζητήθηκε επίσης το θέμα της συμμετοχής του Δήμου στην Πυροπροστασία του Δάσους, τους καλοκαιρινούς μήνες. Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι θα διαθέσει μία υδροφόρα, η οποία θα ευρίσκεται στην κεντρική είσοδο όλες τις επικίνδυνες για πυρκαγιά μέρες.

Ο κ. Θωμάκος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες του συλλόγου, αφού παλαιότερα υπήρξε και ο ίδιος μέλος των «Φίλων του Δάσους Συγγρού».

Η πρόεδρος κα Χρυσάνθη Θεοδωρακοπούλου τον ενημέρωσε, εκτός των άλλων, για το μεγάλο έργο που έχει αναλάβει ο σύλλογος, την ανασύσταση της Γεωργικής Βιβλιοθήκης.

Του παρουσίασε τις εργασίες που έχουν γίνει έως τώρα, όπως επίσης και τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν εξαιτίας των περιορισμένων οικονομικών πόρων.

Τέλος, προσκάλεσε τον Δήμαρχο να επισκεφθεί τον Πύργο και να ξεναγηθεί στη Γεωργική Βιβλιοθήκη προκειμένου να δει από κοντά την πορεία του έργου.

Ο Δήμαρχος αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση και ορίστηκε η ημερομηνία της επίσκεψης.

Στη συνάντηση εκτός από τον Δήμαρχο της Κηφισιάς κ. Γεώργιο Θωμάκο και την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Χρυσάνθη Θεοδωρακοπούλου, παρευρέθησαν από πλευράς του δήμου Κηφισιάς ο υπεύθυνος για την καθαριότητα Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Καλός, και από πλευράς του συλλόγου ο αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Ραυτόπουλος και η γραμματέας κ. Πόπη Μητρογώγου.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here