ΕΚΤΑΚΤΟ: Ολοκληρώθηκε ΤΩΡΑ η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν.

0
483

Μετά από μιάμιση ώρα ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στο περιθώριο της συνάντησης των ηγετών των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ στο Λονδίνο.

Παρόντες στη συνάντηση με τον πρόεδρο Ερντογάν ήταν επίσης ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, η διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού Αλεξάνδρα Παπαδόπουλου, ο σύμβουλος ασφαλείας του πρωθυπουργού αντιναύαρχος Αλέξανδρος Διακόπουλος και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας.

Ο Τούρκος πρόεδρος αναχώρησε χωρίς δηλώσεις.

(Ξένη δημοσίευση ) Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Δ) ανταλλάσει χειραψία με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (Δ), κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, στο περιθώριο της επετειακής Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ για τα 70 χρόνια από την ίδρυση της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, στο Λονδίνο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Αυτά που πρόλαβαν να πουν οι κάμερες ήταν η παγωμένη χειραψία και το ψυχρό κλίμα. Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here