Ολυμπία Τελιγιορίδου: Άφησαν μαύρη τρύπα 400 εκ. και παρέλαβαν διαθέσιμα 37 δις!!

0
566

«Είναι η πρώτη κυβέρνηση στη μεταπολίτευση που δεν μπορεί ούτε καν για αστείο να ισχυριστεί το γνωστό ρητό «παραλάβαμε χάος». Παραλάβανε μια χώρα εκτός μνημονίων. Το 2015 άφησαν μείον 400 εκ στα δημόσια ταμεία και παρέλαβαν μαξιλάρι 37 δις ευρώ»για να συμπληρώσει:

«Όσο και να προσπαθούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, η κυβέρνηση θα βρεθεί σύντομα αντιμέτωπη με τα ψέματά της. Η μείωση του ΕΝΦΙΑ, οι 120 δόσεις, οι συντάξεις χηρείας δόθηκαν γιατί είχαν νομοθετηθεί και προϋπολογιστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ με τον προϋπολογισμό του 2019.

Στον προϋπολογισμό δεν χωρούν ούτε ψεύτικες υποσχέσεις, ούτε ναι μεν αλλά. Εκεί στον προϋπολογισμό του 2020 θα αναγκαστεί ο κ. Μητσοτάκης να αποκαλύψει το πραγματικό του σχέδιο περικοπών και επιβαρύνσεων».

Η κ. Τελιγιορίδου αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τονίζοντας:

«Η ευθύνη μας είναι να δώσουμε άμεσα το μήνυμα της ανασύνταξης και της μάχης καθώς οι πολίτες, με την ψήφο τους στις Βουλευτικές Εκλογές, επαναβεβαίωσαν την πολιτική κυριαρχία του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα στον χώρο της δημοκρατικής- προοδευτικής παράταξης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, πρέπει να έχει μαζικά χαρακτηριστικά που θα εκφράζουν μια νέα συστράτευση που θα δίνει προοδευτικές απαντήσεις στα προβλήματα της εποχής για τους νέους, τους άνεργους, τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους «μη προνομιούχους».

Και συνέχισε: «‘Έχοντας μπροστά μας αυτό το «πεδίο μάχης», εμπιστευόμαστε τον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε στις εκλογές και τον καλούμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί, με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Με πίστη στις δυνάμεις μας, με σεβασμό στο έργο των γενιών που πέρασαν και στις παρακαταθήκες τους, με επίγνωση των τεράστιων δυσκολιών που κληθήκαμε να διαχειριστούμε, σήμερα μπορούμε να βλέπουμε το μέλλον με αυτοπεποίθηση.

Και αυτό πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί. Έχοντας μια συλλογική αντίληψη για την πολιτική οφείλουμε να συνυπάρξουμε. Μπορούμε να το κάνουμε και μπορούμε να πετύχουμε».

Ολυμπία Τελιγιορίδου: Η Βιογραφία της.

Πηγή olympia.gr

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας, εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here