Ομαδική έκθεση ζωγραφικής!

0
477

Με τη συμμετοχή 20 εικαστικών καλλιτεχνών συνεργατών της η ART WAY διοργάνωσε ομαδική έκθεση στην Αίθουσα τέχνης του J Kolonaki, (πλατεία Φιλικής Εταιρείας 19-20 στο Κολωνάκι).

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Αφροδίτη Δρακοπούλου – Σάρδη, ο εικαστικός Κώστας Ευαγγελάτος κι ο Γιώργος Σάρδης.

Οι συμμετέχοντες ζωγράφοι, γλύπτες, χαράκτες, φωτογράφοι είχαν λάβει μέρος και στην έκθεση που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία τις ημέρες του Πάσχα στο Κτίριο Δημητρακόπουλου στην Παροικία της Πάρου. 

Τη βραδιά των εορταστικών εγκαινίων στο Κολωνάκι δόθηκαν στους συμμετέχοντες καλλιτέχνες τιμητικά διπλώματα- έπαινοι. Ο υπεύθυνος Γιώργος Σάρδης ανέφερε στην εκδήλωση:

«Η ART WAY ανανεώνεται και εξελίσσεται παραμένοντας σταθερή στους αρχικούς στόχους της για προβολή της σύγχρονης ελληνικής εικαστικής σκηνής, χαρτογραφώντας τα τελευταία χρόνια, την ανεξάρτητη καλλιτεχνική σκηνή παρουσιάζοντας καλλιτέχνες νέους και ταλαντούχους, αλλά και παρουσίαση των βραβευμένων τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό εικαστικών, παρέα με πρωτοεμφανιζόμενους και πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες».

Η καλλιτέχνης Δωροθέα Αμέντα, ο Λεόντιος Πετμεζάς, η Αφροδίτη Σάρδη κι ο Κώστας Ευαγγελάτος.

Στη συνέχεια απένειμε τους επαίνους αρχίζοντας από τον εικαστικό Κώστα Ευαγγελάτο, τονίζοντας τη θετική συμβολή του στην καλλιτεχνική επιτυχία των εκθέσεων και τον ιστορικό τέχνης Λεόντιο Πετμεζά για τη θεωρητική του υποστήριξη. Ακολούθησε κοκτέιλ με ζωντανή μουσική.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here