Ομολογία-βόμβα Βορίδη: Ήταν δικηγόρος του Φλώρου ΜΕΧΡΙ το 2014! Έφυγε λόγω ασυμβίβαστου όταν έγινε υπουργός!!

0
244

Μέχρι στιγμής ο κύριος Βορίδης δεν έχει διαψεύσει την δημοσίευση του αθηναϊκού πρακτορείου ειδήσεων. Εδώ προκύπτει λοιπόν μείζον πολιτικό θέμα που θα αναφέρουμε σε λίγο.

Για την προσωπική του εμπλοκή διευκρίνισε ότι υπήρξε συνήγορος του Αριστείδη Φλώρου μέχρι το 2014 – όταν υπέβαλε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων μαζί με άλλους συνηγόρους αίτημα αναβολής – και ενώ ήταν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. 

«Εν συνεχεία υπουργοποιήθηκα και ουδεμία σχέση είχα με την υπεράσπιση», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «ουδεμία σχέση είχα με την αποφυλάκιση Φλώρου». 

Κατηγόρησε δε, την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να στρέψει την προσοχή από το κύριο που είναι η τωρινή αποφυλάκιση.

Όσο για την φερόμενη εμπλοκή του ανιψιού και συμβούλου του προέδρου της ΝΔ, Γρηγόρη Δημητριάδη, ανέφερε ότι το 2012 ο Δημητριάδης ίδρυσε μία εταιρεία offshore κατ’ εντολή του Φλώρου. 

Στην συνέχεια όμως καταθέτει ως μάρτυς κατηγορίας εναντίον του Φλώρου. Και η κατάθεσή του είναι μεταξύ των καταθέσεων που οδηγούν στην φυλάκιση Φλώρου. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ εκπροσώπησε τον Αριστείδη Φλώρο της Energa.

Υ.Γ. Μετά την αποκάλυψη του κύριου Μάκη Βορίδη ότι ήταν δικηγόρος του Φλώρου της Energa έως ότου έγινε υπουργός οπότε και αναγκαστικά παραιτήθηκε, προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here