Ορίστηκε ειδικός Πραγματογνώμονας για την πόρτα που έπεσε και τραυμάτισε τον 9χρονο στο 3ο Δημοτικού σχολείο Κηφισιάς.

0
126

-Τι λέει ο δικηγόρος του εργολάβου και των εργαζομένων που αφέθηκαν ελεύθεροι χθες…

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της «κατάρρευσης» της πόρτας του 3ου δημοτικού σχολείου Κηφισιάς η οποία καταπλάκωσε έναν 9χρονο μαθητή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ειδικός Πραγματογνώμονας έχει διορισθεί προκειμένου να εξετάσει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης.

Ο Εργολάβος ο οποίος συνελήφθη μαζί με δύο εργάτες είχε υποστηρίξει πως είχε δώσει εντολή να μην χρησιμοποιηθεί η πόρτα κάτι που διαψεύδουν οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι λένε πως έδωσε τα κλειδιά της πόρτας στον Διευθυντή χωρίς να αναφέρει κάτι. Οι τρεις συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι χθες.

Όπως υποστηρίζουν οι τρεις άνδρες, οι εργασίες στην πόρτα δεν είχαν ολοκληρωθεί. Επιβεβαιώνουν ότι τα κλειδιά δόθηκαν στους αρμόδιους και η πόρτα ήταν κλειδωμένη καθώς δεν μπορούσε να τα έχει ο εργολάβος αλλά υπήρχε απαγορευτική κορδέλα στο σημείο.

Ο δικηγόρος τους, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης ανέφερε πως είναι «συντετριμμένοι» από τον τραυματισμό του μαθητή και επισκέφθηκαν την οικογένεια στο νοσοκομείο. 

Μάλιστα, τόνισε πως οι τρεις άνθρωποι θα κάνουν ότι μπορούν για να καλύψουν τις δαπάνες για την ανάρρωσή του. Όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα της έρευνας του ειδικού, είπε στο newsit.gr.

Υ.Γ. Οργή για τον τραυματισμό μαθητών από πτώση καγκελόπορτας στο 3ο Δημοτικού σχολείο Κηφισιάς.

Όλες οι όψεις της επικαιρότητας από τη δημοσιογραφική ομάδα του ΣΚΑΪ στο Μεσημβρινό Δελτίο στις 22/05/2024…με την Λένα Φλυτζάνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here