Οργή κατά της Υφυπουργού Υγείας από εργαζόμενους σε Νοσοκομείο!

0
537

Η Υφυπουργός Υγείας με αρμοδιότητες την ψυχική υγεία και τις εξαρτήσεις, Ζωή Ράπτη, φαίνεται ότι επισκέφθηκε δημόσιο νοσοκομείο μόνο και μόνο για να βγάλει φωτογραφίες…

Συγκεκριμένα, η κυρία Ζωή Ράπτη επισκέφτηκε την Τετάρτη (31/03), το εμβολιαστικό κέντρο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (ΨΝΑ) στο Δαφνί. Εκεί πραγματοποιήθηκαν εμβολιασμοί των ασθενών των Μονάδων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης έναντι της COVID-19.

Ωστόσο σε βίντεο που κοινοποιήθηκε στην Kifisia Press, η κυρία Ράπτη κατηγορείται από εργαζόμενους του Νοσοκομείου ότι πήγε στις 8 το πρωί ώστε να μην αντιληφθούν οι συνάδελφοι τους την παρουσία της και να συγκεντρωθούν για να πουν τα παράπονα, τα προβλήματα και τις καταγγελίες που έχουν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες για τις πρακτικές των Υπουργών της Κυβέρνησης…

Ωστόσο από ότι φαίνεται στο βίντεο δεν κατάφερε εντελώς να αποφύγει τα παράπονα των εργαζομένων!…

Οι δηλώσεις της Υφυπουργού Υγείας.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής της, η υφυπουργός Υγείας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Kυβέρνηση μεριμνά για τις ευπαθείς ομάδες. Όπως είχε σχεδιαστεί εξ’ αρχής, ο εμβολιασμός του προσωπικού και των ασθενών των κλειστών δομών ψυχικής υγείας γίνεται κατά προτεραιότητα. Ήδη έχει εμβολιαστεί ένα μεγάλο μέρος των ασθενών σε δημόσιες και ιδιωτικές δομές.

Σήμερα βρίσκομαι στο ΨΝΑ όπου ξεκίνησε ο εμβολιασμός των ασθενών στο μεγαλύτερο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της χώρας. Καλή ανοσία σε όλους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here