Ουρές σε κατάστημα οπτικών στην Κηφισιά για ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου…VAGANZA!

0
278

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Στην Ελλάδα της κρίσης συμπολίτες μας στήθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου σε κατάστημα οπτικών της Κηφισιάς, προκειμένου να αποκτήσουν ένα ζευγάρι ξύλινα γυαλιά ηλίου VAGANZA!

Οι φίλοι του brand σχημάτισαν ουρά πολλών μέτρων ώρες πριν το άνοιγμα του καταστήματος, αφού ήθελαν να είναι από τους πρώτους που θα φορέσουν ένα ζευγάρι της εταιρείας που κάνει πάταγο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Δεν είναι μόνο η ανυπομονησία του κόσμου για τα VAGANZA πιστεύω, όσο ότι αντί για 150 ή και 200 ευρώ που κοστίζουν κανονικά τα ξύλινα γυαλιά, η εταιρεία τα προσφέρει για τις πρώτες ημέρες που διατίθενται στην Ελλάδα ακόμη και με 30€!

Έτσι ο κόσμος ήρθε από το πρωί γιατί φοβόντουσαν πως θα εξαντληθούν αλλά και για να κερδίσει χρήματα» δήλωσε ο υπεύθυνος του καταστήματος.

Όσοι ωστόσο δεν κατάφεραν να προμηθευτούν τα γυαλιά από κάποιο φυσικό κατάστημα δεν χρειάζεται να ανησυχούν καθότι η VAGANZA με ανακοίνωση της γνωστοποιεί πως ολόκληρη η συλλογή είναι άμεσα διαθέσιμη για αποστολή σε όλη την χώρα από το Ελληνικό ηλεκτρονικό της κατάστημα που βρίσκεται στην διεύθυνση: gr.vaganza.us.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here