«ΟΧΙ» από το Πρωτοδικείο Αθηνών στην Προσφυγή για έκδοση προσωρινής διαταγής παύσης εργασιών στο Ζηρίνειο.

0
228

Με απόφασή του, η οποία έγινε γνωστή την Πέμπτη 30 Ιουνίου, το Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε το αίτημα του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς και της «Ολυμπιάδας», για έκδοση προσωρινής διαταγής απαγόρευσης των έργων επέκτασης του αγωνιστικού χώρου του Ζηρίνειου.

Αυτό σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή οι εργασίες μπορούν να ξεκινήσουν ξανά…

Επί της ουσίας, ωστόσο, σημαίνει ότι έως τις 21 Σεπτεμβρίου, οι εργασίες επέκτασης του γηπέδου ποδοσφαίρου με την αφαίρεση ενός κουλουάρ του στίβου στο Ζηρίνειο, θα έχουν πραγματοποιηθεί σε εκτεταμένη κλίμακα, καθώς θα επίκειται η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League, στο οποίο αγωνίζεται η ΠΑΕ Κηφισιά.

Επομένως, η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων θα βρεθεί προ τετελεσμένου γεγονότος!

Εν τω μεταξύ καινούργια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Κηφισιάς για το Ζηρίνειο:

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και με αφορμή όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα αναφορικά με την τροποποίηση που πρέπει να γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς «Ιωάννης Ζηρίνης» παραθέτουμε την κάτοψη του Σταδίου μετά τις επικείμενες αλλαγές σε αυτό.

Όπως μπορεί πολύ εύκολα να διαπιστώσει κάποιος, η ελάχιστη επέκταση του αγωνιστικού χώρου του ποδοσφαιρικού γηπέδου ΔΕΝ καταστρέφει, όπως κακώς έχει ειπωθεί, το ταρτάν του στίβου.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here