Ούτε Μπακογιάννης! Ούτε Πατούλης! Ούτε Καμίνης! Όνομα και μη χωριό στο δήμο Αθηναίων που ανατρέπει τα πάντα!

0
256

«Θέλω να σας πω και κάτι για να ξέρετε, θα κατέβω υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας.

Θα πούμε τα υπόλοιπα μέχρι τέλος Ιουλίου, οπότε θα ανακοινωθεί και επίσημα. Ούτε με πολιτικά χρώματα, ούτε με τίποτα…….

Έχω ζητήσει να αναλάβω το εμπορικό κομμάτι του συγκεκριμένου δήμου. Από τις πολύ μεγάλες εταιρείες της χώρας θα ζητήσω – επειδή αυτό το κανάλι χτίστηκε από το μηδέν στα οικονομικά και πουλήθηκε κερδοφόρο – να κάνουμε το ίδιο.

Θα ζητήσω να βοηθήσουν τους δημότες, τους ανθρώπους που δεν μπορούν να πάρουν φάρμακα, τους ανθρώπους που έχουν παιδιά και δεν μπορούν να βρουν θέσεις εργασίας και να έχουν ένα μηνιαίο ποσό σαν εισόδημα.

Ετοιμαστείτε, γιατί το 2018-2019 θα είναι πολύ καυτή χρονιά, σας το υπόσχομαι. Και θα είναι ακόμα πιο αποκαλυπτική»!

{videobox}KSuQMgWFF4k{/videobox} 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: 

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ο κ. Μένιος Φουρθιώτης να έχει τέτοιες φιλοδοξίες; Όταν μάλιστα κάποτε ως εκνευριστικός «μάνατζερ» της πόρνο Σταρ Τζούλιας Αλεξανδράτου, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, από ομάδα νεαρών έξω από γνωστό φαστφουντάδικο, στην οδό 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο της Κρήτης, διότι είχε δημιουργήσει διαχρονικά ουκ ολίγες αντιπάθειες. 

Πολλοί θα τον είχαν καημό, κάποιοι όμως το έκαναν πράξη, όταν οι εν λόγω νεαροί για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, του επιτέθηκαν πλακώνοντας τον στο ξύλο!!

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here