Ο Έντιμος Θοδωρής Ρουσόπουλος κατακεραυνώνει τους χειρισμούς της Κυβέρνησης για τις υποκλοπές και ο Καμπουράκης τον ανακαλεί στην τάξη.

0
207

Καλεσμένος στην εκπομπή του Δημήτρη Καμπουρακη ο Θοδωρής Ρουσόπουλος δεν μάσησε τα λόγια του. Μάλιστα σε κάποια στιγμή ο Δημήτρης Καμπουράκης άρχισε να τον ανακαλεί στην τάξη λέγοντας του ότι όσα λέει είναι εκτός γραμμής.

Στις αρχές Αυγούστου όταν έμαθα το θέμα υπέστην ένα Σοκ. Δεν είναι ευχάριστο. Θεωρώ ότι έγινε ένα μεγάλο σφάλμα. Ο Πρωθυπουργός μίλησε ευθέως και είπε ότι έγινε αν γνώριζε κάτι τέτοιο δεν θα το επέτρεπε, ενώ σε ερώτηση του Δ. Καμπουράκη σχετικά με την νομιμότητα της παρακολούθησης Ανδρουλάκη, ο Ρουσόπουλος είπε: Ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό.

Ο κ. Ρουσόπουλος είπε, επίσης, ότι έχουν μείνει αναπάντητα ερωτήματα για την υπόθεση. «Γιατί παρακολουθείτο ο κ. Ανδρουλάκης, με ποια στοιχεία ο Εισαγγελέας έδωσε την άδεια για την παρακολούθηση».

Ούτε οι βουλευτές της ΝΔ δεν ανέχονται τους πετσωμένους της υπόγας. Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος δηλώνει σοκαρισμένος με την παρακολούθηση του Ανδρουλάκη, ζητά να εξηγηθεί γιατί τον παρακολουθούσαν και τα χώνει στον Καμπουράκη που του επισημαίνει ότι είναι εκτός γραμμής. Έπος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here