Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατήγγειλε «Το Παρακράτος του Μεγάρου Μαξίμου που λυμαίνεται το Ελληνικό Ποδόσφαιρο» και…«τελείωσε» την Κυβέρνηση!

0
210

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού κατήγγειλε τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο σε βάρος της ομάδας…

Λίγο πριν τις 23:00 ο Βαγγέλης Μαρινάκης πέρασε την πύλη του προπονητικού κέντρου του Ολυμπιακού και τότε άνοιξε η πύλη της κόλασης για την Κυβέρνηση.

Σε μια πρωτοφανή μη ποδοσφαιρική δήλωση κατά της Κυβέρνησης προχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσω του Μέλους του ΔΣ του Ολυμπιακού, Γιάννη Βρέντζου μετά το 1-1 στην Λεωφόρο, κάνοντας λόγο για «ποδόσφαιρο που διοικείται από ένα Φασιστικό Παρακράτος», με τον ερυθρόλευκο παράγοντα να προτείνει την αποχώρηση των Πειραιωτών από το Πρωτάθλημα!

Πλεμπαίος (@plebeos) / Twitter

Το σημαντικό όμως είναι ότι επισήμανε ότι «είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με λαθραία και παράνομα στοιχεία».

Και ολοκλήρωσε με νόημα μεταφέροντας ένα γενικότερο…μήνυμα: «Η ανοχή μας, τελείωσε»!

Το MEGA διέκοψε τη ροή και μετέδωσε τη δήλωση ως έκτακτη επικαιρότητα απευθείας.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη και Μέλος του ΔΣ του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, μιλώντας στην Cosmote TV:

«Νομίζω ότι αυτό που έγινε ξεκάθαρο σήμερα είναι ότι το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, διοικείται από ένα Φασιστικό Παρακράτος που διέπεται από παρανομία και Οργανωμένο Έγκλημα.

Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με λαθραία και παράνομα στοιχεία. Η ανοχή μας αυτή τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα Δικαστήρια την κάθαρση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here