Ο Δήμος Καλαμάτας ξεμπροστιάζει τον Σαμαρά!

0
180

Ο Δήμος ξεμπροστιάζει την πρώην κυβέρνηση Σαμαρά, καταλογίζοντας της πλήρη αδιαφορία για καίρια και σημαντικά ζητήματα προστασίας της περιοχής.

Από το 2013 ο Δήμος Καλαμάτας μετά τις πλημμύρες του Νοεμβρίου, που ήσαν μικρότερης έντασης από τις πρόσφατες, είχε προβεί στη σύνταξη εμπεριστατωμένου υπομνήματος, το οποίο υπεβλήθη στο υπουργείο Εσωτερικών (τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013), στο Μέγαρο Μαξίμου και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. άλλα δυστυχώς, δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας.

ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΞΩΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Δήμος Καλαμάτας υπεβλήθησαν αιτήματα για πραγματοποίηση των παρακάτω έργων:

1. Επαναφορά της διατομής του ποταμού Άρι στο αρχικό της εύρος καθώς επίσης και αφαίρεση της βλάστησης, με εκτιμώμενο κόστος 300.000 ευρώ

2. Άμεση αποκατάσταση πρανών ρεμάτων και καθαρισμός, με εκτιμώμενο κόστος 300.000 ευρώ

3. Επανεξέταση λειτουργίας αντλιοστασίων ΓΟΕΒ και καθαρισμός καναλιών, πρωτευόντων και δευτερευόντων (έργο της Περιφέρειας)

4. Αντιπλημμυρική προστασία Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, με εκτιμώμενο κόστος 1.200.000 ευρώ5. Αποχέτευση όμβριων εθνικού δρόμου Τρίπολης-Καλαμάτας, από ΤΕΙ έως κόμβο Ζαφείρη, με εκτιμώμενο κόστος 1.500.000 ευρώ

6. Προστασία συνοικισμού Κατσαραίϊκα Τοπικής Κοινότητας Λαιΐκων, με εκτιμώμενο κόστος 150.000 ευρώ κ.λπ.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here