Ο Δήμος Κηφισιάς στην Παγκόσμια έκθεση Τουρισμού WTM του Λονδίνο!

0
379

Ο Δήμος Κηφισιάς συμμετείχε στην Παγκόσμια έκθεση Τουρισμού WTM του Λονδίνο με την νέα έκδοση του οδηγού «Κηφισιά», η οποία φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής.

Ο Δήμος Κηφισιάς προχώρησε στον εμπλουτισμό του οδηγού της πόλης μας, ο οποίος βοηθά τον πολίτη να γνωρίσει την ιστορία του καταπράσινου προαστίου και να ενημερωθεί για όλες τις δραστηριότητες που μπορεί να απολαύσει στην Κηφισιά, την Νέα Ερυθραία και την Εκάλη.

Ο οδηγός πραγματεύεται θέματα που αφορούν την τέχνη, το περιβάλλον, το αστικό τοπίο, την γαστρονομία, τα σύγχρονα εμπορικά κέντρα, την πολιτιστική κληρονομιά του Δήμου μας.

Τα ευσύνοπτα και κατατοπιστικά κείμενα συνοδεύονται από πλήθος φωτογραφιών που αναδεικνύουν τους φανερούς και κρυμμένους θησαυρούς της πόλης μας. Η έκδοση είναι δίγλωσση, στα ελληνικά και τα αγγλικά.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος στον πρόλογο του οδηγού σημειώνει:

«Οι τρεις πόλεις μας, η ιστορική Κηφισιά, η μικρασιατική Νέα Ερυθραία και η κηπούπολη Εκάλη, αποτελούν έναν ενιαίο Δήμο Περιβάλλοντος, Παράδοσης και Ιστορίας. Στόχος μας είναι η σύνδεση του τουρισμού και του πολιτισμού με την πόλη μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here