Ο Εισαγγελέας Ντογιάκος θα ερευνήσει το ΠΩΣ…διέρρευσαν οι υποκλοπές, ΑΝΤΙ να ψάξει ΠΟΙΟΣ έκανε το έγκλημα των υποκλοπών!

0
246

Ο Εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος που είχε ασκήσει την ποινική δίωξη για «εγκληματική οργάνωση» κατά του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, τώρα θα αναζητήσει όχι ποιοι έκαναν τις υποκλοπές αλλά ποιοι αποκάλυψαν τις υποκλοπές!

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, θα διενεργήσει προσωπικά ποινική προκαταρκτική έρευνα, όχι για την ουσία των καταγγελιών που αφορούν τα κακουργήματα των παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ του προέδρου του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη και του Θανάση Κουρτάκη αλλά προς την αντίθετη κατεύθυνση!

Ο Ι.Ντογιάκος θα ερευνήσει το πώς… διέρρευσαν οι υποκλοπές αντί να ψάξει ποιος έκανε το έγκλημα των υποκλοπών! – Pronews.gr

Συγκεκριμένα θα διερευνήσει «ποιος και πώς αποκάλυψε το έγκλημα και έφεραν στην δημοσιότητα τα στοιχεία διάπραξή του γιατί «αυτό απαγορεύεται»!

Δηλαδή ξεκινά μια προσπάθεια να διωχθούν οι καταγγέλλοντες και «να βγουν λάδι» οι καταγγελλόμενοι κυβερνητικοί που διέπραξαν τα εγκλήματα!

Έτσι η Εισαγγελία του Άρειου Πάγου θα επιχειρήσει να τιμωρήσει αυτούς που αποκάλυψαν την αλήθεια και να «θαφτεί» η υπόθεση, που σοβαροί νομικοί κύκλοι της χώρας εκφράζουν βεβαιότητα ότι αν δεν συγκαλυφθεί, οδηγεί στην φυλακή τους υπευθύνους.

Και πρώτο απ’ όλους τον Διοικητή της ΕΥΠ, αλλά και την εισαγγελέα που υπέγραφε να γίνουν οι παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων.

Δηλαδή η έρευνα θα διενεργηθεί από τον κ. Ντογιάκο για να αποκαλυφθεί από ποιόν ή ποίους διέρρευσε εκτός ΕΥΠ το υλικό των παρακολουθήσεων που φέρεται ότι έγιναν τόσο στον στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη, όσο και δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη. Και να κλείσει η υπόθεση με την διαρροή του αυτού που έκανε την διαρροή.

Διευκρινίζεται ότι απαγορεύεται υλικό που υπάρχει στην ΕΥΠ να γνωστοποιηθεί σε τρίτα πρόσωπα, αλλά αυτό ισχύει για το παράνομα αποκτηθέν υλικό;

Αφορμή για την παρέμβαση αυτή του κ. Ντογιάκου είναι δημοσιεύματα του Τύπου τα οποία αναφέρουν ότι στοιχεία από την παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη καθώς και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη διέρρευσαν σε πρόσωπα εκτός της ΕΥΠ.

Η έρευνα θα διενεργηθεί από τον ίδιο τον Εισαγγελέα του ανωτάτου δικαστηρίου λόγω της σπουδαιότητας της υπόθεσης, που άπτεται, όπως διευκρίνιζαν ανώτατες εισαγγελικές πηγές, θεμάτων εθνικής ασφάλειας.

Πέραν του Νίκου Ανδρουλάκη καταγγελίες για παρακολούθηση έχουν υποβληθεί και από τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη οι οποίες επίσης θα ερευνηθούν για τη διαρροή των στοιχείων σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ έρευνες για την ουσία των παρακολουθήσεων ήδη διενεργούνται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Το βέβαιο είναι ότι και πολλά άλλα τηλέφωνα, εκατοντάδες για την ακρίβεια παρακολουθούνται. Κι έρχονται πολλές αποκαλύψεις…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here