Ο Μεγαλύτερος Φεσαδόρος στην ιστορία του Δυτικού Πολιτισμού ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

0
236

Ο άνθρωπος που ανακάλυψε το Λεφτόδεντρο!…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μακράν ο μεγαλύτερος Μπαταχτσής που έχει εμφανιστεί στην σύγχρονη ιστορία των Δυτικών Δημοκρατιών.

Ο άνθρωπος πρέπει να κατακτήσει δικαιωματικά τον τίτλο του Προέδρου των απανταχού «Δεν Πληρώνω» της γης.

Για τα προσωπικά του, το έχουμε πει. Σκανδαλωδώς έχει φεσώσει τις Τράπεζες τόσο προσωπικά, όσο και μέσω του περιβόητου Κήρυκα Χανίων, ενώ πλέον η Πολιτική του ιδιότητα και η εξουσία που κατέχει, τον έχει καταστήσει στο απυρόβλητο.

Ως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έχει καταγράψει Παγκόσμιο Ρεκόρ Δανεισμού σε κόμμα της σύγχρονης ιστορίας των Δυτικών Δημοκρατιών.

Τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας επί Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα 7 χρόνια στα οποία ηγείται της Νέας Δημοκρατίας, έχει καταφέρει το αδιανόητο: Να διπλασιάσει τα χρέη του κόμματος! Ναι, ο Κυριάκος παρέλαβε ένα, με μισό αιώνα ιστορία και μέσα σε μόλις επτά χρόνια κατάφερε να καταγράψει περισσότερα χρέη, από όσα χρώσταγε τα προηγούμενα 40 και πλέον έτη λειτουργίας και ύπαρξης του!

Παρέλαβε τη Νέα Δημοκρατία από τον Αντώνη Σαμαρά με χρέος γύρω στα 200 εκατ. € και τώρα τα έχει απογείωσή στο ιλιγγιώδες ποσό των 400 εκατ. χωρίς να υπολογίζουμε και τα χρέη προς τους προμηθευτές που επίσης έχουν απογειωθεί…

Ο άνθρωπος που χρέωσε την Ελλάδα όσο κανείς άλλος!

Λογικό είναι ένας άνθρωπος που έχει αποδειχτεί Μπαταχτσής τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στην διαχείριση των οικονομικών του κόμματος που ηγείται, να αποδειχθεί καταστροφικός και για την πατρίδα.

Ο Κυριάκος παρέλαβε χρέος 380 εκ. Δολαρίων με φθίνουσα πορεία. Μέσα σε λιγότερο από 3 χρόνια, κατάφερε να απογειώσει το χρέος στο ιλιγγιώδες επίπεδο των 431.474.000 $!!

Ο άνθρωπος ανακάλυψε το Λεφτόδεντρο. Όπως ακριβώς ο αείμνηστος πατέρας του, ο μοναδικός Πρωθυπουργός στην Ελλάδα που κατάφερε να διπλασιάσει το Δημόσιο χρέος μέσα σε δύο μόλις χρόνια διακυβέρνησης!

Βέβαια τότε τα μεγέθη ήταν πολύ μικρότερα, οπότε στο ποσοτικό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει αδιαμφισβήτητος Κυρίαρχος στο Φέσι!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here