Ο Μητσοτάκης «έκοψε» τον κ. Μαρκογιαννάκη, λόγω ανανέωσης του ψηφοδέλτιο του κόμματος!

0
148

Ιδιαίτερα δυσαρεστημένος εμφανίζεται – όπως άλλωστε είναι φυσικό – ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης με την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην τον συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Την Κυριακή, που ο πρόεδρος της ΝΔ βρισκόταν στα Χανιά, φώναξε τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη στο σπίτι του. Άλλωστε η απόσταση, που χωρίζει τις δύο κατοικίες, είναι ιδιάιτερα μικρή.

Σε αυτή τη συνάντηση με συνοπτικές διαδικασίες – αναφέρουν «κρητικές» πηγές στο «thepressroom.gr» – ο Κυριάκος Μητσοτάκης «έκοψε» τον κ. Μαρκογιαννάκη από το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό με το επιχείρημα της ανανέωσης του ψηφοδελτίου…

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο πρώην υπουργός, όχι μόνο δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για αυτή την απόφαση, αλλά κατά την αποχώρησή του είπε στον πρόεδρο του κόμματος ότι θα επανέλθει.

Αναρωτήθηκε δε, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη – σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές – «πως επιτυγχάνεται ανανέωση όταν στο ψηφοδέλτιο θα υπάρχει το όνομα της Ντόρας Μπακογιάννη».

Χαρακτηριστική της αντίδρασης του Χρήστου Μαρκογιαννάκη είναι η ανάρτηση που έκανε στο twitter:

Ο αντίκτυπος στα Χανιά

Τοπικοί κομματικοί παράγοντες αναφέρουν ότι ο κ. Μαρκογιαννάκης έχει έντονη αποδοχή στο νομό. Μάλιστα στελέχη, που πρόσκεινται στον πρώην υπουργό, υποστηρίζουν, πως η δημοτικότητά του στην περιοχή αγγίζει το 70%.

Εκτιμούσαν δε, ότι αν βρίσκονταν στο ίδιο ψηφοδέλτιο Μπακογιάννη-Μαρκογιαννάκης οποιαδήποτε άλλη υποψηφιότητα δεν θα είχε καμία τύχη πλην της τρίτης θέσης.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η κίνηση αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη να θέσει εκτός τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη ουσιαστικά βοηθά άλλες υποψηφιότητες.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν διάφορα νέα ονόματα που θα ενισχύσουν το κόμμα στο νομό στις προσεχείς εκλογές.

Ένα από αυτά είναι και του γνωστού δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη. Υποψηφιότητα με την οποία ο κ. Μαρκογιαννάκης, σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαφωνήσει έντονα.

Μάλιστα στενοί συνεργάτες του πρώην υπουργού λένε ότι για το θέμα θα επανέλθει σύντομα με περισσότερα στοιχεία.

Υποψήφιος για Δήμαρχος Χανίων;

Σύμφωνα με πληροφορίες στα σχέδια του κ. Μαρκογιαννάκη – ως απάντηση στην αποπομπή του από τον πρόεδρο της ΝΔ – είναι να επιλέξει να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος ή ακόμα και ως υποψήφιος περιφερειάρχης.

Σύντομα, πάντως, ο ίδιος, όπως έχει δηλώσει, θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here