Ο Μητσοτάκης καρατόμησε τον Αντώναρο, το «δεξί χέρι» του Καραμανλή, από τη Ν.Δ.!

0
189

Εσωκομματικά «μαχαιρώματα» βρίσκονται σε εξέλιξη στο…..γαλάζιο στρατόπεδο. Οι «κόντρες» και τα «αλληλοκαρφώματα» αποτελούν ολοένα πιο συχνό φαινόμενο ενδεικτικό του "πανικού" που έχει ξεσπάσει στην οδό Πειραιώς τα…..τελευταία 24ωρα.

Αποκορύφωμα η αποψινή διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου, στενού συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε μια λιτή ανακοίνωση στην οποία δημοσιοποιείται η απόφαση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι το Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Νέας Δημοκρατίας.

Η ακριβής ανακοίνωση έχει ως εξής: «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος». 

Προφανώς αφορμή ήταν τα πυρά του εξαπέλυσε μέσω facebook, ο Ευάγγελος Αντώναρος, κατά του Άδωνη Γεωργιάδη, με αφορμή το σκάνδαλο της Novartis. 

To κείμενου του Αντώναρου στο facebook

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διάστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει ότι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης. 

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις είναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα όταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους….. 

Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά όταν με τη συμπεριφορά τους «λεκιάζουν» την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες. 

Άλλωστε ένας αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός».

Υ.Γ. Απαράδεκτη κίνηση Μητσοτάκη! Διέγραψε τον Ευάγγελο Αντώναρο γιατί είπε την αλήθεια!

Μπούμερανγκ γυρίζει κατά του Μητσοτάκη η κίνηση του να διαγράψει τον Ευάγγελο Αντώναρο. Η απόφαση του αυτή έχει ήδη εξοργίσει μεγάλο μέρος των βουλευτών και των στελεχών της ΝΔ! 

Όπως μαθαίνουμε θα υπάρξουν εξελίξεις από την πλευρά τους πολύ σύντομα.

Υ.Γ.1. Συγκινημένος ο Αντώναρος από την στήριξη του κόσμου στο πρόσωπο του!

Υ.Γ.2. Τηλεφώνημα φωτιά λίγο μετά τις 21:00 σε Μητσοτάκη για τη διαγραφή Αντώναρου: «Το παρατράβηξες, θα με βρεις μπροστά σου»!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here