Ο Μητσοτάκης παίζει τα πάντα για την Πολιτική του Επιβίωση.

0
190

Μεταδόθηκαν κομμάτια από μια βαρυ(α)σήμαντη συνέντευξη του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη στον (πού αλλού) ΣΚΑΙ και μάλιστα σε «ραδιοφωνικό στούντιο». Η εικόνα μεταδόθηκε.

Μητσοτάκης: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας - Παίρνω το ρίσκο της... | Πολιτική Ειδήσεις

Εκεί, ο Μητσοτάκης ξανά-δήλωσε πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετούς θητείας του λόγω του δύσκολου χειμώνα που έρχεται. Το καλοκαίρι που τρέχει το βλέπει εύκολο. Οποία η απόσταση από την πραγματικότητα. ΔΕΗ και αδυναμία πληρωμής εξ αιτίας θεμελιώδους λάθους του να «ξανά-θάψει» τον λιγνίτη ούτε λέξη.

Τις απειλές της Τουρκίας που με δύο λόγια συνοψίζονται, στο αν μείνετε μόνοι σας «θα τα πούμε» και η αγωνιώδης προσπάθεια του Τούρκου να προσεταιριστεί τον Μακρόν μέσω Ντράγκι τώρα, έδειξε να αγνοεί. Και τόσα άλλα!

Μόνο του μέλημα οι εκλογές μολονότι το πως το κανάλι που μιλούσε του δίνει διψήφιο ποσοστό υπεροχής απο τους αντιπάλους του, δηλαδή επανεκλογή δια περιπάτου, ο Μητσοτάκης προσφέρεται να θυσιαστεί στον δύσκολο χειμώνα που ο ίδιος δημιούργησε.

Οποία η οξυμωρία. Μα αφού θα επανεκλεγεί, ως ο ΣΚΑΙ του λέει, πάλι δικός του θα είναι ο δύσκολος χειμώνας για να μας «γλυτώσει». Ή μήπως ανησυχεί πως θα τον χάσει, και μετά;

Ανησυχεί ίσως για τυχόν παραπομπές που ο ίδιος δημιούργησε έστω και παρασυρμένος από τους, λίγους μεν ευτυχώς «πλανόδιους» δίπλα του;

Τα σκάνδαλα και οι «καμαρίλες» από την λογοδοσία δεν θα ξεφύγουν από όποιον απώτερο χρόνο. Αυτοδυναμία για επανάληψη της κατάχρησης της εξουσίας, δεν θα ξαναβρεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here