Ο Μπάμπης Παπασπύρος ταρακούνησε τα ήρεμα νερά της Κυβερνητικής Αδράνειας για το radar «ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ» της ΕΑΒ.

0
275

Το Olympia.gr ήταν η πρώτη ιστοσελίδα που εδώ και τρία χρόνια έχει αφιερώσει πάνω από σαράντα άρθρα και  αποκλειστικά για το πρωτοποριακό και καινοτόμο Radar «ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ» της ΕΑΒ.

Ένα radar εντοπισμού κινούμενων στόχων και μικρών drones που αποτελούν τεράστια απειλή παγκοσμίως…

Ο «ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ» είναι ένα προϊόν 100% Ελληνικής σχεδίασης και κατασκευής από μηχανικούς και τεχνικούς της ΕΑΒ.

Η σχεδίαση του ξεκίνησε το 2016 και έκτοτε έχει βελτιωθεί και αναβαθμισθεί αποτελώντας ένα έτοιμο προϊόν και όχι «μακέτο» και θεωρητικό πρόγραμμα επιστημονικής φαντασίας…

Είναι ένα σύστημα που παρόλα αυτά όλως παραδόξως παραμένει αναξιοποίητο!…ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;

Εμπνευστής του συστήματος είναι ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Πολεμικής Αεροπορίας και πρώην Αντιπρόεδρος της ΕΑΒ Μπάμπης Παπασπύρος.

Δείτε την χθεσινή παρουσία του στο ΣΚΑΪ, όπου σε 5 λεπτά παρουσίασε με σαφήνεια το radar «ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ»…

Το μήνυμα που εξέπεμψε ο Μπάμπης Παπασπύρος είναι ότι η ΕΑΒ μπορεί να κατασκευάζει Υψηλής Τεχνολογίας Συστήματα, ενώ τόνισε πως με συνέργειες και συνεργασίες με Ελληνικές Εταιρείες του χώρου που έχουν δυνατότητες και τεχνογνωσία, θα μπορούσε να αναπτυχθεί η Αμυντική Βιομηχανία και  να αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης για την χώρα…

Πως δολοφονούμε την εγχώρια πολεμική βιομηχανία!

Αποκαλυπτικός ο Κυριάκος Βελόπουλος, στην ομιλία του στο πλαίσιο της συζήτησης και ψήφισης επί της αρχής, του σχεδίου νόμου για τα Rafale, έκανε σοβαρές αποκαλύψεις που οδηγούν σε μεγάλα ερωτηματικά για την σκοπιμότητα της απαξίωσης της Αμυντικής μας Βιομηχανίας.

Μίας βιομηχανίας που με τα δισεκατομμύρια που έχουμε πληρώσει για οπλικά συστήματα, θα έπρεπε να καλπάζει και να εξασφαλίζει την αυτονομία της Ελλάδας, σε μεγάλο βαθμό, στον τομέα της άμυνας.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν της ομιλίας του αναφέρθηκε με έμφαση και στο περιβόητο ραντάρ «ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ» της ΕΑΒ. Ένα ραντάρ που αποδεικνύεται πολύ μπροστά από την εποχή του. Ένα αμυντικό προϊόν που αποδεικνύει ότι η Ελλάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην παραγωγή και τον σχεδιασμό των οπλικών συστημάτων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της τοποθέτησης του κ. Βελόπουλου:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here