Ο Νικήτας Κακλαμάνης ζητά παραιτήσεις υπουργών για το χάος που δημιουργήθηκε από τη χιονόπτωση.

0
228

«Ζητάω προσωπικά συγνώμη για το χάος. Πρέπει να πέσουν κεφάλια υπουργών» είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1  αναφορικά με το χάος που δημιουργήθηκε από τη χιονόπτωση.

Ο Α’ αντιπρόεδρος της Βουλής ζήτησε προσωπικά συγγνώμη επειδή μετέχει στο πολιτικό σύστημα.

Παραιτήσεις υπουργών ζητά ο Νικήτας Κακλαμάνης για το χάος που δημιουργήθηκε από τη χιονόπτωση

«Μετέχω στο πολιτικό σύστημα, ως το 1/300 και αυτό με κάνει να νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη σε προσωπικό επίπεδο για το χάος που είδαμε χθες», τόνισε και πρόσθεσε:

«Αισθάνομαι ντροπή για όσα είδα χθες. Ζητάω προσωπικά συγνώμη για το χάος. Πρέπει να πέσουν κεφάλια υπουργών. Θα περιμένω την έρευνα του Εισαγγελέα. Θα περιμένω μια νηφάλια και πλήρη ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία και μετά θα πω την άποψη μου».

Επιπλέον, ο κ. Κακλαμάνης είπε:

«Θέλω να πιστεύω ότι ο Πρωθυπουργός, ο οποίος καθόλου ευτυχής δεν αισθάνεται, διότι είναι εύκολο να στοχοποιούμε τον έναν, αλλά οι από κάτω από τον πρωθυπουργό δεν μπορούν να τραβούν την ουρά τους απέξω, ότι θα λάβει εκείνα τα μέτρα που πρέπει. Όχι για να ικανοποιηθεί το δημόσιο αίσθημα, αλλά γιατί αυτό θα ήταν το σωστό και το δίκαιο για να μη επαναληφθούν».

Σε ερώτηση αν καλύφθηκε από τη δημόσια παρουσία του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Στυλιανίδη, δήλωσε ότι η χθεσινή ενημέρωση που έκανε, «ήταν μία ενημέρωση απλή την οποία είχα ακούσει προηγουμένως από τα κανάλια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here