Ο Νότης Μηταράκης επιβεβαίωσε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του νεότερου ελληνικού κράτους.

0
434

Εδώ και 10 χρόνια το olympia.gr έχει αποκαλύψει με εκτενή μελέτη και τεκμηρίωση, έναν από τους σημαντικότερους λόγους χρεοκοπίας της χώρας. Το πλιάτσικο πάνω στα ασφαλιστικά ταμεία.

Από την εποχή του Κοσκωτά, το χρηματιστήριο του Σημίτη, το κούρεμα των ομολόγων του Βενιζέλου, αλλά και στο μεσοδιάστημα η εκμετάλλευση των τεράστιων αποθεματικών «δωρεάν» από κράτος και ΤτΕ, έχουν προκαλέσει ζημιά περί τα 100 δις. ζημία εις βάρος του δημοσίου.

Αυτό επιβεβαίωσε σήμερα στην εμπεριστατωμένη ομιλία του ο Νότης Μηταράκης.

Ελπίζουμε ο σχεδιασμός του που θα φέρει πίσω σε βάθος χρόνου αυτά τα χρήματα, να μην γίνει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης, αλλά να γίνει κοινός τόπος εθνικής πολιτικής για το μέλλον.

Η νέα επικουρική θα φέρει κεφάλαια ύψους άνω των 100 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία είπε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Νότης Μηταράκης μιλώντας στην 4η Ημερίδα της Πειραιώς Asset Management με θέμα τη «Διαχείριση Αποθεματικών Ασφαλιστικών Ταμείων».

Διαβάστε ολόκληρη την ομιλία του κ. Μηταράκη στην 4η Ημερίδα με θέμα τη «Διαχείριση Αποθεματικών Ασφαλιστικών Ταμείων» η οποία διοργανώθηκε από Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ ΕΔΩ……… και τα συμπεράσματα δικά σας!…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here