Ο πατέρας Αλέξης Τσίπρας!

0
713

Στις 05/06/2018, λίγο μετά τις 09:30, ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τη σύντροφο του, Μπέτυ Μπαζιάνα, πέρασαν το κατώφλι του σχολείου όπου πηγαίνουν τα παιδιά τους, στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να ενημερωθούν για την πρόοδό τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», ο πρωθυπουργός ήταν χαμογελαστός και, όπως κάνει κάθε φορά που πηγαίνει εκεί, συνομίλησε με τους γονείς των άλλων παιδιών που φοιτούν στο ίδιο σχολείο, ενώ χαιρέτησε και όλες τις εργαζόμενες στη γραμματεία.

Μάλιστα, αυτήν τη φορά οι ερωτήσεις που δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας ήταν κάπως πιο προσωπικές, καθώς μια μητέρα τον ρώτησε αν προλαβαίνει να διαβάζει τα παιδιά του, με τον πρωθυπουργό να απαντάει απολύτως ειλικρινά ότι δυστυχώς δεν προλαβαίνει, συμπληρώνοντας όμως ότι ευτυχώς δεν χρειάζεται και να το κάνει. Τουλάχιστον ακόμα.

Όταν αποχώρησε από το σχολείο, οι μαμάδες έπιασαν την κουβέντα μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ακόμα και οι…..παραδοσιακά «δεξιές» μητέρες παραδέχθηκαν ότι ο πρωθυπουργός είναι πολύ συμπαθητικός.

Μάλιστα, σχολίασαν ότι τους έκανε μεγάλα εντύπωση ότι, παρά τι ευθύνες που έχει, προσπαθεί να είναι κοντά στην οικογένειά του!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here