Ο Πολάκης «Αλλάζει τα Φώτα» σε ΥΠΕΘΑ και Κυβέρνηση! «Αφήσαμε 37 δις και ξανά-τρώνε τα λεφτά».

0
211

Ο Βουλευτής Χανίων και επικεφαλής του Τμήματος Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, «Αλλάζει τα Φώτα» στο ΥΠΕΘΑ.

Η αφορμή είναι μία από τις πολλές απ΄ ευθεία αναθέσεις που έχουν γίνει τα τελευταία 3,5 χρόνια. Όπως λέει στη συνέντευξη του στο «militaire.gr» από τον Τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ θα περάσουν «και άλλα θέματα του ΥΠΕΘΑ».

Όπως επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βάλει την υπογραφή του εν λευκώ στα 14 δις των εξοπλισμών υπενθυμίζοντας τη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για επαναδιαπραγμάτευση συμβάσεων. Όχι μόνο για το κόστος τους, αλλά κυρίως γιατί δεν έχει εξασφαλιστεί «ούτε μία βίδα για την Eλληνική Aμυντική Bιομηχανία».

Ο κ. Πολάκης επιτίθεται με σφοδρότητα στην Κυβέρνηση καταγγέλλοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε 37 δις κι αυτοί ξανά-τρώνε με ελεεινό τρόπο τα λεφτά».

Οξύτατη η κριτική του για το Σκάνδαλο των Υποκλοπών και «τροφή για σκέψη» τα στοιχεία που παρουσιάζει για τους Θανάτους από Κορωνοϊό.

Απορρίπτει με κατηγορηματικό τρόπο τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που θεωρεί ότι προέρχονται από «ένα δημοσιογραφικό και δημοσκοπικό σύστημα που προσπαθεί να διατηρήσει για λίγο ακόμη τον Μητσοτάκη στην εξουσία».

Στο τελευταίο μέρος της συζήτησης θέμα ο θαυμασμός του για τον Άρη Βελουχιώτη, η φωτογραφία του οποίου υπάρχει πάντα στο γραφείο του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here