Ο Πρώην ΓΓ Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ «Kαρφώνει» business Μητσοτάκη-Ερντογάν!

0
200

Ποια μεγάλη κατασκευαστική με άκρες στο Μαξίμου…«φωτογραφίζει»;;

Ως ο Πρωθυπουργός…sleeping with the enemy, δηλαδή ο Πρωθυπουργός που «κοιμάται με τον εχθρό», θα καταγραφεί στην Ιστορία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αν αποδειχτούν τα όσα απίστευτα καταγγέλλει ο Νίκος Καραχάλιος, πρώην ΓΓ Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, για business «κάτω από το χαλί», μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού και του Τούρκου Προέδρου,  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Νίκος Καραχάλιος μιλά με ονόματα, παραθέτει συγκεκριμένα στοιχεία και σημειώνει πως αν όλες αυτές οι πληροφορίες αποδειχτούν αληθείς, τότε θα μιλάμε για Eθνική «προδοσία».

«Οι παρόντες στη συνάντηση ήταν ένας μεγάλος, σύγχρονος Έλληνας κατασκευαστής, ο οποίος θα μπορούσε να λέγεται και ειρηνιστής, αφού έχει σύμβολο το «περιστέρι», ο Γεραπετρίτης, ένας κύριος Ντόκος, σύμβουλος με θέματα εξωτερικής πολιτικής με ειδικό ρόλο.

Αυτό το τρίο συνόδευε τον πρωθυπουργό στην κατ’ ιδίαν συνάντηση, όπου από την άλλη πλευρά πρέπει να ήταν ο γιος του Ερντογάν, αλλά και ο Καλίν (σύμβουλος και δεξί χέρι του Ερντογάν)»…εξηγεί ο κ. Καραχάλιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Και καταγγέλλει:

«Σε αυτή τη συνάντηση δεν συζητήθηκαν οι Eλληνοτουρκικές σχέσεις, αλλά το πως η Ελλάδα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως μέσο σε Ευρωπαϊκά κονδύλια ούτως ώστε να χρηματοδοτηθεί και να υπάρχει ελληνική συμμετοχή στο περιβόητο φαραωνικό έργο του καναλιού της Κωνσταντινούπολης.

Αν ισχύουν αυτά, ότι δηλαδή χωρίς καμία συνεννόηση ή έγκριση με ΗΠΑ ή ΕΕ, ο κ. Μητσοτάκης να γίνει η Ελλάδα φορέας και πέμπτη φάλαγγα για να γίνει το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται από τους τζιχαντιστές του Κόλπου, τότε δεν μιλάμε για έναν επικίνδυνο πρωθυπουργό, αλλά για έναν πρωθυπουργό που σε άλλες εποχές θα τον πήγαιναν σε άλλο χώρο και όχι μόνο στο Ειδικό Δικαστήριο.

Ελπίζω οι πληροφορίες αυτές να διαψευστούν, διότι αν αποδειχθεί ότι υπήρχε παρουσία αυτών των ανθρώπων, τότε αυτό που θα συμβεί θα είναι για την Ελλάδα όχι κόλαφος, όχι τραγέλαφος, αλλά θα είναι προδοσία»…σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ., Καραχάλιος.

«Ελπίζω να μην αποδειχτεί κάτι τέτοιο, να μην έχει αυτό-προταθεί ως μεσάζον, όπως σε άλλες δουλειές. Ελπίζω να αποδειχτεί ότι πήγε μόνος του και είπες διάφορα που δεν μπορούν να αποδειχτούν. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα ισχύει η φράση κοιμάμαι με τον εχθρό…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here