Ο «πόλεμος» των Πατούληδων: Η Μαρίνα Πατούλη απέναντι στο σύζυγό της, Γιώργο.

0
662

Η κ. Μαρίνα Πατούλη, δεν έχει τη στήριξη του συζύγου της, Γιώργου Πατούλη. Η ίδια επιβεβαίωσε μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, με αφορμή την ανακοίνωσή της για την υποψηφιότητα του δήμου Αμαρουσίου, ότι θα προχωρήσει.

«Εγώ όταν βρήκα κλειστές πόρτες, έπρεπε να επιλέξω. Δεν δέχτηκα κανένα κάλεσμα να συνεισφέρω στο πλευρό του Θεόδωρου Αμπατζόγλου. Ο σύζυγος μου γνώριζε την επιθυμία μου να προσφέρω στα κοινά. Προσφέρω από το 2014 στα κοινά δεν ήρθα ουρανοκατέβατη και δεν έχω κομματικές βλέψεις και στεγανά. Αγαπώ το Μαρούσι και εκφράζω την επιθυμία μου να εργαστώ και να προσφέρω. Είχα κάθε δικαίωμα να επιλέξω»…..δήλωσε η κ. Μαρίνα Πατούλη.

Απαντώντας σε ερώτηση, αν ήρθε σε ρήξη με τον Γιώργο Πατούλη για την απόφασή της, είπε τα εξής: «Δεν υπάρχει καμία πικρία με τον άντρα μου. Ήταν αρνητικός, δεν γνώριζε τη στιγμή της υποψηφιότητας γιατί υπήρχε μια πολύ έντονη αντίδραση.

Ο σύζυγός μου έχει παράγει ένα τεράστιο έργο στο Μαρούσι με δουλειά ετών. Είναι ένας άντρας που πρέπει να είναι ακριβοδίκαιος και τον εξυψώνει σαν άντρας αυτή η στάση και τον τιμά σημείωσε η σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου.

Σκίζω Μαρίνες……….

Υ.Γ. ΝΔ-Δήμος Αμαρουσίου: Χαμός με την Μ. Πατούλη – Το παρασκήνιο και η στάση του Γ. Πατούλη.

Υ.Γ.1. Χαμός στο Μαρούσι. Ο Πατουλης αδειάζει τη γυναίκα του με εντολή Μητσοτάκη.

Υ.Γ.2. Μαρίνα Πατούλη: Τον Μάιο του 2019 θα διεκδικήσω τον Δήμο Αμαρουσίου και μόνο οι πολίτες θα κρίνουν την επιλογή μου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here