Ο ΣΚΑΙ Διέσυρε τον Μητσοτάκη στο πανελλήνιο στην προσπάθεια του να τον αποθεώσει.

0
238

Πήγαν να παρουσιάσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη σαν Ροκ Σταρ και τελικά τον έκαναν ρεζίλι στο πανελλήνιο.

Από το πρωί γελάει όλη η Ελλάδα με τις αηδίες του ΣΚΑΙ αλλά και με το συνεχές κρεσέντο με τα όσα βλέπουμε και ακούμε τις τελευταίες ημέρες στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ενόψει της προεκλογικής περιόδου.

Μετά τις λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή, όπως ποιο είναι το αγαπημένο του χρώμα, τι μαγειρεύει στο σπίτι και για ποιον λόγο τσακώνεται με τη Μαρέβα στο σπίτι, τώρα βλέπουμε να παρομοιάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τα…εμβληματικά σκαθάρια.

Το επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου έχει βαλθεί να παρουσιάσει τον Κυριάκο ως Celebrity και…Ροκ Σταρ, την ώρα που κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό μοιράζοντας ψευδό-επιδόματα και του κουνάνε το δάχτυλο δίνοντας του οδηγίες να ρυθμίσει τον θερμοστάτη και να βγάλει τους φορτιστές από την πρίζα για να μην έρθει «φουσκωμένος» ο λογαριασμός της ΔΕΗ.

Στον ΣΚΑΪ είδαμε σήμερα τον Δημήτρη Οικονόμου να παρουσιάζει μια στημένη φωτογραφία του Μητσοτάκη (την οποία έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού) που περνάει τον δρόμο στη Νέα Υόρκη και σχολιάζει:

«Περπατάει αλά Beatles. Καταπληκτικό. Καταπληκτική φωτογραφία. Ωραία η σύγκριση; Καταπληκτικό».

Για την ιστορία, αυτή είναι η φωτογραφία των Beatles για το εξώφυλλο του δίσκου «Abbey Road».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here