Ο Στέφανος Κασσελάκης κατέθεσε τις υπογραφές: Ονόματα-Έκπληξη στο πλευρό του!

0
4154

Κατατέθηκαν σήμερα οι απαιτούμενες (30) υπογραφές για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, ανάμεσά τους συγγενικά πρόσωπα του Αλέξη Τσίπρα αλλά και ο Παύλος Πολάκης.

 Έτσι πλέον κλείδωσαν οι 5 υποψηφιότητες (Αχτσιόγλου, Παππάς, Τσακαλώτος, Τζουμάκας και Κασσελάκης) αλλά όχι το ντιμπέιτ που ναυαγεί οριστικά.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Με βάση τις ομόφωνες αποφάσεις του Συνεδρίου του 2022 δικαίωμα υποψηφιότητας για την θέση του προέδρου του κόμματος έχει κάθε μέλος το οποίο, εντός των προβλεπόμενων από το καταστατικό προθεσμιών, καταθέτει την επιθυμία του είτε σε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής είτε κατά την έναρξη-στην προκειμένη περίπτωση- των εργασιών του Διαρκούς Συνεδρίου, το χρονοδιάγραμμα του οποίου αποφασίστηκε κατά την τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Αναγκαία προϋπόθεση για να γίνει δεκτή μια υποψηφιότητα είναι η υποστήριξή της, τουλάχιστον από το 10% των μελών της ​Κεντρικής Επιτροπής. Σήμερα 2 Σεπτεμβρίου 2023 σεβόμενος τις διαδικασίες του κόμματος, στο οποίο συνειδητά έγινα μέλος και του οποίου την πολιτική απόφαση και το Καταστατικό τιμώ και δεσμεύομαι να υπηρετώ καταθέτω την υποψηφιότητά μου για την θέση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προσκομίζοντας τις παρακάτω υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά μου.

Αθήνα 2 Σεπτεμβρίου 2023
Στέφανος Κασσελάκης

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ:

1) ΤΖΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ βουλευτής 2) ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ βουλευτής 3) ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ τ. βουλευτής 4) ΧΑΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ τ. βουλευτής 5) ΜΠΕΤΥ ΣΚΟΥΦΑ τ. βουλευτής 6) ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΕΛΕΝΗ τ. βουλευτής 7) ΝΤΖΙΜΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ τ. βουλευτής 8)ΘΑΝΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ τ. βουλευτής 9) ΚΛΕΙΩ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ 10) ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ 11) ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΘΗΣ 12) ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ 13) ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΑΟΥΣΗ 14) ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΟΥΔΙΩΤΗ 15) ΧΡΥΣΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ 16)ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΙΣΚΙΡΑ 17)ΣΟΦΙΑ ΛΑΓΙΟΥ 18) ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΗ 19)ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΟΥΚΑΚΗ 20) ΚΟΡΝΗΛΙΑ ΜΑΚΡΗ 21)ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΛΑΚΟΥ 22) ΡΙΤΣΑ ΜΕΜΤΣΑ 23) ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΟΣΚΑΧΛΑΙΔΗΣ-ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 24) ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΕΧΡΑΚΗΣ 25) ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΑ 26) ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΜΥΡΝΑΚΗ 27) ΜΑΥΡΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 28) ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΑΥΛΑΡΙΟΥ 29) ΨΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 30) ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΦΛΑΝΙΔΗ.

Υ.Γ. Για δύο διορθώσεις που υπήρξαν αναφορικά με τη λίστα των 30 υπογραφών που κατέθεσε στην έναρξη ο Στέφανος Κασσελάκης για την υποψηφιότητα του, ενημέρωσε η Πρόεδρος του Διαρκούς Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, κατά την ολοκλήρωση των εργασιών της συνεδριακής διαδικασίας.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε, στη θέση της Κλειώς Αγγουράκη υπογράφει ο Γιάννης Βουλγαράκης και στη θέση της Γεωργίας Ρανέλα, η ‘Αννα Κωνσταντινίδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here