Ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεσκίζει τις «fake» δημοσκοπήσεις!

0
204

Αποχωρεί από το κίνημα αλλαγής με την αιτιολογία ότι ο αρχικός του στόχος που ήταν να διευρυνθούν οι δυνάμεις στο Κίνημα Αλλαγής δεν επετεύχθη και ως εκ τούτου θεωρεί ότι η ενδεδειγμένη λύση αυτήν τη στιγμή είναι να χωρίσουν οι δρόμοι με το Κίνημα Αλλαγής.

Με αυτόν τον τρόπο ξεσκεπάζει και τις fake δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν το κίνημα αλλαγής στο 8% και επιβεβαιώνει το olympia.gr που καιρό τώρα υποστηρίζει ότι στις κρυφές δημοσκοπήσεις το Κίνημα Αλλαγής σέρνεται πολύ κάτω του 3% και μένει εκτός Βουλής!

Αν είχε όντως το ΠΑΣΟΚ 8% θα μίλαγε για αποτυχία ο Θεοδωράκης ή θα στέκονταν σούζα; Θα άφηνε το 8% στα χέρια της Φώφης; Όχι βέβαια!

Υ.Γ. Για όσους ανησυχούν για το πολιτικό μέλλον του Θεοδωράκη μετά την αποχώρηση του από το Κίνημα Αλλαγής να πούμε ότι έχει ήδη συμφωνήσει να βρεθεί στο επικράτειας άλλου κόμματος αφήνοντας την Φώφη να χαροπαλεύει στις εκλογές μόνη της με το ΠΑΣΟΚ που δεν πρόκειται να ξαναδεί Βουλή αλλά ξεπουλώντας και τους δικούς του βουλευτές που πίστεψαν στο ποτάμι και τώρα ψάχνουν για νέα πολιτική στέγη.

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να επιστρέψει στην τηλεόραση……..

Υ.Γ.1. Πόσο πιο ξευτίλα μπορεί να γίνει η πράσινη λαίλαπα;

Αυτό δήλωσε η Φώφη Κυριακή 01/07/2018 το πρωί. Και ήρθε αμέσως μετά ο Σταύρος Θεοδωράκης να την διασύρει όπως της αξίζει. 

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here