Ο Τζήμερος ανέδειξε την ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ του οικονομικού επιτελείου με απλές κουβέντες!

0
254

Ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά» Θάνος Τζήμερος κατέθεσε τις πινακίδες ενός από τα 2 αυτοκινήτων του και «ανέβασε» σε Facebook και Τwitter τόσο την ταλαιπωρία του όσο και τις επικρίσεις του προς το υπουργείο Οικονομικών…..αναδεικνύοντας σε όλο της το μεγαλείο την «ηλιθιότητα» του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης:

«1320 ευρώ τέλη κυκλοφορίας συν ασφάλεια, συν τεκμήριο, συν φόρο… πολυτελούς διαβίωσης και ότι άλλο σκαρφιστείς Στούρνε μου!

Η πλάκα είναι ότι στο χαρτί που συμπληρώνεις σε ρωτάνε: Ποιοι οι λόγοι που προκάλεσαν την ακινησία του οχήματος; Δηλαδή πόσο μαλάκας είναι αυτός που εμπνεύστηκε αυτή την ερώτηση! (Ώρα να μας πουν ότι κάνουν και στατιστική…)!

Ακόμα και χωρίς την κρίση, ακινητώ το όχημά ΜΟΥ γιατί έτσι αποφάσισα, ηλίθιε κρατικιστή! Λογαριασμό θα σου δώσω; Δικό μου είναι, άμα θέλω το καιω! Όπως βλέπετε απάντησα με ειλικρίνεια πως οι λόγοι που προκάλεσαν την ακινησία είναι η ηλιθιότητα του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.

270 άτομα σήμερα καταθέσαμε τις πινακίδες στη ΔΟΥ Χαλανδρίου. Περιμέναμε 4-5 ώρες ο καθένας. 1250 ανθρωποώρες χαμένες, γιατί η γελοιότητα που λέγεται ελληνικό κράτος δεν έχει μάθει την ύπαρξη της πληροφορικής.

1250 ανθρωποώρες που αφαιρέθηκαν από την ανάπτυξη. Πάνω από μισό έτος εργασίας ενός ανθρώπου πετάχτηκε σήμερα το πρωί στην εφορία Χαλανδρίου. Έτσι έχει φτάσει η γραφειοκρατία να κοστίζει 7 δις τον χρόνο»!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here