Ο χαμαιλέοντας του Novartis-Gate Ν. Μανιαδάκης.

0
467

Οι οβιδιακές μεταμορφώσεις του κ. καθηγητή που βρίσκεται παντού και πάντα.

Σε εσωτερική – κατασχεμένη – έκθεση αναφέρεται ως «key influencer, σε στενή συνεργασία και αλληλεπίδραση με τη Novartis».

Ο Νίκος Μανιαδάκης διεκδικεί ίσως μια παγκόσμια πρωτοτυπία σε ό,τι αφορά το σκάνδαλο Novartis. Οποια πέτρα της υπόθεσης κι αν σηκώσει κανείς, ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας της Εισαγγελίας Διαφθοράς βρίσκεται από κάτω.

Είτε από την πλευρά των υπουργών είτε από την πλευρά της εταιρείας είτε από την «αμαρτωλή» Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ) ή από αυτήν των προστατευόμενων μαρτύρων.

Η ικανότητά του εντυπωσιακή. Ως άλλος χαμαιλέοντας μπορεί και προσαρμόζεται κάθε φορά στις απαιτήσεις του ρόλου που χρειάζεται να υποδυθεί. Με μαεστρία καταφέρνει και πηδά από τη μια όχθη της υπόθεσης στην απέναντι.

Ακόμη κι αν χρειάζεται να αυτοαναιρεθεί, το πράττει με τρόπο τον οποίο δύσκολα μπορεί να αντιληφθεί όποιος δεν έχει παρακολουθήσει στενά τη διαδρομή και την εξέλιξη τόσο τη δική του όσο και του σκανδάλου Novartis.

Ανεξάρτητα πάντως από τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του, ένα είναι δεδομένο: ο Ν. Μανιαδάκης είναι πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας, εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here