Ο ΧΑΡΤΗΣ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ….ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΡΑΜΑ: Δείτε την «Μεγάλη Αλβανία» με την Ήπειρο και την Κέρκυρα από την Ελλάδα!!

0
616

Προπαγανδιστικό βίντεο με το όραμα του «σουλτάνου» της Αλβανίας, πρωθυπουργού Εντι Ράμα για τη «Μεγάλη Αλβανία», ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σε αυτό, περιλαμβάνεται και ο γνωστός χάρτης των Αλβανών, που δείχνει τη Μεγάλη Αλβανία να περιέχει και την Ήπειρο και την Κέρκυρα από την Ελλάδα!

Το χορό των δηλώσεων περί «ένωσης των Αλβανών της βαλκανικής σ ένα κράτος» άνοιξε πριν λίγες μέρες ο Έντι Ράμα ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Politico του Βελγίου είπε πως εφόσον η περιοχή της δυτικής Βαλκανικής δεν ενταχθεί στην ΕΕ, τότε η ένωση της Αλβανίας με το Κόσσοβο θα είναι η εναλλακτική λύση για να ζήσουν μαζί οι Αλβανοί.

Οξύτατη ήταν η αντίδραση του ΥΠΕΞ της Σερβίας: «Οι πολιτικοί των Αλβανών θα πρέπει να μετρούν πολύ καλά τα λόγια που εκστομίζουν διότι σήμερα, στην διεθνή σκηνή, δεν κυριαρχούν οι προστάτες τους που βομβάρδισαν την Σερβία για να της αποσπάσουν το Κόσσοβο».

Ο ίδιος, αποκάλυψε και τα σχέδια της Αλβανικής πολιτικής ηγεσίας «είναι και η διεκδίκηση της πόλης Νις, αύριο θα ζητήσουν τα Σκόπια, το Ούλτσιν στο Μαυροβούνιο και την Ήπειρο από την Ελλάδα».

Δείτε εδώ τον χάρτη της «Μεγάλης Αλβανίας»:

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here