Πάμε Θέατρο κάθε Παρασκευή με την Kifisia Press.

0
684

Αυτή την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου μια πολύ ωραία παράσταση στο Θέατρο Ιλισια-Βολανάκης, την ερωτική κωμωδία «Ένας Σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη» με τον Δημήτρη Κουρούμπαλη και τη Μαρία Σολωμού, που περιγράφει τη δεύτερη ευκαιρία που δίνει η τύχη σ’ ένα ζευγάρι.

Υπόθεση

Η Μαργαρίτα χωρίζει με το σύντροφό της μετά από χρόνια καυγάδων κι αποφασίζει να ζήσει μόνη της, βρίσκει δουλειά, χειραφετείται και μετακομίζει στο κέντρο.

Στο διπλανό διαμέρισμα, όμως, την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη: ένας γκρινιάρης, εριστικός γείτονας που θέλει να τη διώξει και δεν είναι άλλος από τον πρώην της.

Και επιπλέον τους χωρίζει ένας τοίχος από τον οποίο ναι μεν ακούγονται όλα, αλλά δεν τους επιτρέπει και να αναγνωρίσουν ο ένας τον άλλον!

Ξεκινάει μεταξύ τους μια νέα σχέση γεμάτη εντάσεις, τσακωμούς κι εκμυστηρεύσεις που καταλήγει σε ένα ειδύλλιο στα τυφλά. Μέσα από το γέλιο και τη συγκίνηση το ζευγάρι χωρίς να το ξέρει ερωτεύεται ξανά γιατί ο έρωτας είναι τύχη και αυτοί στάθηκαν πολύ τυχεροί. 

Μια κωμωδία για καινούργια ξεκινήματα, μεγάλες αλλαγές στη ζωή και καρμικούς έρωτες ποτισμένη με αισιοδοξία και αδιαφορία για οποιοδήποτε κοινωνικοοικονομικοπολιτικό πρόβλημα. 

Μια κωμωδία για ζευγάρια σε κρίση και τις λύσεις που μπορούν να βρουν για να τη γλιτώσουν” σημειώνει ο σκηνοθέτης του έργου Δημήτρης Κουρούμπαλης.

Κείμενο: Δ. Κουρούμπαλης
Σκηνοθεσία: So7 (Φρόσω Κορρού, Δ. Κουρούμπαλης)
Σκηνικά: Άγγελος Μέντης
Μουσική: Κώστας Ξενόπουλος
Κίνηση: Φρόσω Κορρού
Φωτισμοί: Αλέκος Γιάνναρος
Κοστούμια: Δομινίκη Βασιαγέωργη

Πληροφορίες:

Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης
Παπαδιαμαντοπούλου 4 – Ιλίσια, Τηλ. 210 7223010

Τετάρτη: 20:00 / Πέμπτη: 20:00 / Παρασκευή: 21:15 / Σάββατο: 21:15 / Κυριακή 20:00

Διάρκεια: 120’ (με διάλειμμα).

Τιμές εισιτηρίων: 16, 15 και 13 ευρώ (μειωμένο).

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Την Παρασκευή 01/12/2017 η εφημερίδα Kifisia Press προσφέρει στους αναγνώστες της, μία ΔΩΡΕΑΝ διπλή πρόσκληση, για την εν λόγω υπέροχη ερωτική κωμωδία.

Εάν ενδιαφέρεστε, δηλώστε ΑΜΕΣΑ την συμμετοχή σας στην κλήρωση στέλνοντας το e-mail σας με τίτλο «Ενδιαφέρομαι για την ΔΩΡΕΑΝ διπλή πρόσκληση θεάτρου» στο kifisiapress@gmail.com.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here