Πάνος Λασκαρίδης: Τσεπάκι…του Γιώργου Λακόπουλου.

0
383

Ο πρώτος Πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης που δεν ήταν «από τζάκι», ήταν ο Τσίπρας. Ο πρώτος που έγινε Πρωθυπουργός χωρίς να περάσει από τον πάγκο των «νταβατζήδων» ήταν ο νεότερος Καραμανλής.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι όπως τα λέει ο Λασκαρίδης. Ας κάνει ότι δεν ακούει ο Κυριάκος.

Τι δεν καταλαβαίνουμε; Αν εξαιρεθούν οι δυο Καραμανλήδες, ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Τσίπρας, οι μεγαλόσχημοι του χρήματος τους έχουν τους Πρωθυπουργούς…όπως είπε ο εφοπλιστής Πάνος Λασκαρίδης.

Εφόσον ο Πολιτικός – από υποψήφιος βουλευτής μέχρι υποψήφιος Πρωθυπουργός – κρέμεται από τον «ολιγάρχη», τον έχει στο τσεπάκι.

Ο Λασκαρίδης είπε αυτά που λένε μεταξύ τους για πολιτικούς που σταδιοδρομούν με το χρήμα τους και τη μιντιακή τους στήριξη.

Ισχυρός των ημερών – που κρατάει στον αφρό τον Μητσοτάκη – λέει στις παρέες του «οι πολιτικοί είναι μ…κες, πρέπει να αναλάβουμε εμείς».

Γιατί να μην το πει, με τον δικό του αγοραίο τρόπο, ο Λασκαρίδης, όταν παίζει ειδικά αυτή την κυβέρνηση στα δάκτυλα;

Παλαιότερα «ταγός» φώναζε τον Πρωθυπουργό στο σπίτι του και του έδινε οδηγίες- με ύφος παραταξιακού συνιδιοκτήτη…

Κορδώνονται στο ΠΑΣΟΚ ότι το 1993 καθάρισαν τον πατέρα Μητσοτάκη, με τις καμπάνιες του Λαλιώτη.

Τρίχες. Τον καθάρισε ο μακαρίτης Αριστείδης Αλαφούζος με μια επιταγή που έδωσε στη δημοσιότητα και με μια κατάθεση στον ανακριτή.

Γιατί κάνει εντύπωση όταν λέει ο Λασκαρίδης ότι ο Πρωθυπουργός του είναι αχρείαστος – ακόμη και αν δεχθούμε ότι δεν εννοεί προσωπικά τον Μητσοτάκη;

Γιατί να υπολογίζουν σε Πρωθυπουργούς που οπότε θέλουν τους βγάζουν και οπότε θέλουν τους κατεδαφίζουν;

Κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι στη Βουλή υπάρχουν τα κόμματα που έβαλε η κάλπη. Αυτά είναι στα χαρτιά. Στην πράξη υπάρχουν τα κόμματα του τάδε και του δείνα ισχυρού της οικονομίας και των ΜΜΕ.

Πριν από χρόνια οι γνωρίζοντες υπολόγιζαν ότι ο καθένας από τους δυο ισχυρούς της τότε «διαπλοκής», είχαν υπό τις…διαταγές τους ο καθένας, πάνω από πενήντα βουλευτές από τα δυο κόμματα που εναλλάσσονταν στην κυβέρνηση.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here