Πίσω από τις Selfie…ξεπροβάλει ο Αλέξης!…της Βίβιαν Μπενέκου.

0
389

«Έλα, βρε αγόρι μου, να σε βγάλω μια φωτογραφία. Βρε αγάπη μου γλυκιά, έλα!» φώναξε τρισευτυχισμένη που είδε μπροστά της τον Αλέξη Τσίπρα μια ώριμη θαυμάστριά του.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στις 16/02/2022 το μεσημέρι, περιόδευσε στην αγορά της Νέας Ιωνίας και έγινε…Ανάρπαστος!, όχι τόσο από τους καταστηματάρχες που τον περίμεναν για να του μιλήσουν όσο από τις θαυμάστριές του. Χαμός έγινε!…

Μόλις, δε, τον αποκάλεσε «αγάπη μου γλυκιά» η άγνωστη κυρία με το κοντό γκρι μαλλί, που του ζήτησε φωτογραφία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαμογελώντας της είπε: «Έλα να βγούμε μαζί selfie»! Τι χαρά ένιωσε η γυναίκα αυτή δεν περιγράφεται.

Το ίδιο και όλες οι κυρίες στις οποίες αρέσει ο τύπος του Αλέξη Τσίπρα, και δεν είναι λίγες, όπως διαπίστωσε και εκείνος.

Αυτή, φυσικά, ήταν η χαλαρή πλευρά της βόλτας Τσίπρα στην αγορά, καθώς η σοβαρή ήταν δυσάρεστη.

Πολλοί καταστηματάρχες εξέφρασαν τα παράπονά τους για την ασφυκτική κατάσταση που βιώνουν από την έκρηξη ανατιμήσεων τόσο στην ενέργεια όσο και σε όλα τα αγαθά, καθώς και για τη μείωση της κίνησης στην αγορά, στον απόηχο και των χθεσινών ανακοινώσεων της ΕΛ.ΣΤΑΤ. για το αρνητικό ρεκόρ 25ετίας στον πληθωρισμό.

«Αν σου δείξω τους λογαριασμούς μου, θα καταλάβεις τι ακριβώς γίνεται. Μη διαχειριζόμενο το κόστος για τις μικρές επιχειρήσεις» είπε νεαρός έμπορος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, για να συμπληρώσει ένας άλλος: «Όταν έχεις λογαριασμούς και δεν υπάρχει τζίρος, πώς θα την παλέψεις;».

Οι δύο πλευρές της ζωής, δηλαδή, χθες στη Νέα Ιωνία: Η χαρά, αλλά και η Πίκρα για τη σκληρή πραγματικότητα. Πάντως, οι κυρίες τόνωσαν φοβερά την αυτοπεποίθηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here