Πανικός στο Μαξίμου από Δημοσκόπηση Κόλαφο!

0
219

Άφωνοι στο Μαξίμου από την δημοσκόπηση της GPO για «Τα Νέα» του Σαββατοκύριακου, που δείχνει την εικόνα κατάρρευσης για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η εικόνα εντείνεται διοίκηση μιλάμε για άλλη μια φιλοκυβερνητική δημοσκόπηση από αυτές που κράτησαν τον Μητσοτάκη όρθιο από την εποχή της εκλογής του.

Η διαφορά λοιπόν είναι στην καλύτερη περίπτωση, στα όρια του στατιστικού λάθους.

Το δημοσίευμα των Νέων να κάνει λόγο για «κίτρινη κάρτα», ενώ το στοιχείο που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση αφορά την καθολική αποδοκιμασία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, το 56,4% συγκεκριμένα, κρίνει αρνητικά και μάλλον αρνητικά τη συνολική στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μεταξύ αυτών και το 23% των ψηφοφόρων του Κυβερνώντος κόμματος.

Επισης καταγράφεται μείωση της διαφοράς ως προς ην πρόθεση ψήφου στις 6,3 ποσοστιαίες μονάδες. με τη Νέα Δημοκρατία να υφίσταται υποχώρηση κατά 1,7 ποσοστιαίες μονάδες, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ σημειώνουν άνοδο κατά μια μονάδα.

Αναλυτικότερα, και σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της GPO, στην πρόθεση ψήφου, η δύναμη των κομμάτων διαμορφώνεται ως εξής:

Ν.Δ. 31,4% έναντι 33,1% στις 2 Ιουλίου. ΣΥΡΙΖΑ 25,1% έναντι 24,2%. ΠΑΣΟΚ 12,1% έναντι 11,1%. ΚΚΕ 5,7% έναντι 5,8%. Ελληνική Λύση 4,8% έναντι 4,6%. ΜέΡΑ25 2,1% έναντι 2,3%. Έλληνες για την Πατρίδα 1,6% έναντι 1,9%. Δημιουργία Ξανά 1,2%. «Δεν έχω αποφασίσει-Δεν ξέρω», απαντά το 10,1%.

Ο πρωθυπουργός των δημοσκοπήσεων.

Σχολιάζεται δημοσκόπηση, δημοσιευμένη στην εφημερίδα τα ΝΕΑ, ως κόλαφος για την ΝΔ η οποία φέρεται να λαμβάνει ένα ποσοστό περί το 31% και κάτι πάρα πάνω επί του συνόλου. Αν είναι αυτό δυνατόν!

Παρ´ όλο που δεν δίδεται η ημερομηνία των ευρημάτων, ας βρεθεί έστω και ένας ψηφοφόρος να πιστέψει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ως ακόμα έχει, υπερβαίνει το 30%.

Σε ένα κόσμο που βλέπει πλέον πόσο τον εμπαίξανε ο μικρόψυχος Πρωθυπουργός του και οι περί αυτόν γνωστοί σφουγγοκωλάριοι, που μόνο Νεοδημοκράτες δεν είναι αφού ποτέ δεν υπήρξαν, το ποσοστό που του δίδεται είναι θρίαμβος από ένα λαό που βλέπει πλέον καθαρά τι κρύβεται πίσω από τα επιούσιου επιδόματα. Με ρήτρες, δαμόκλεια σπάθη, έτοιμες απροειδοποίητα και ξαφνικά να ισχύσουν.

Αφού οι εντεταλμένοι εκλεκτοί στραβώθηκαν, (εντέχνως;) για να μη δουν την άβυσσο που ερχόταν. Αλλά αντιθέτως στραβώνουν και τον λαό. Εξακολουθητικά αδυσώπητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here