Πανικό Προκαλούν στον Biden οι Ρώσικες έρευνες στα Βιολογικά Εργαστήρια όπλων της Ουκρανίας.

0
368

Καταρρέει το δυτικό αφήγημα, περί Ουκρανικής νίκης στον πόλεμο με τη Ρωσία, μύθος που επιβάλλεται σε όλα τα κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ, τονίζει ο κορυφαίος γεωπολιτικός αναλυτής. Pepe Escobar.

Γιατί λοιπόν τότε «ο πωλητής όπλων» Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Lloyd Austin κυριολεκτικά παρακαλούσε από τα τέλη Φεβρουαρίου 2022, να απαντήσει στις τηλεφωνικές κλήσεις του ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας Sergei Shoigu, για να πραγματοποιηθεί τελικά η επιθυμία του;

Πανικός στην Ουάσινγκτον. Η κλήση ήταν άμεση συνέπεια πανικού…

Νέες αποκαλύψεις για τα βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία – Ο ρόλος των τουρκικών drones | BriefingNews

Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ θέλει με κάθε τρόπο να σταματήσει τη λεπτομερή Ρωσική έρευνα-και τη συσσώρευση αποδεικτικών στοιχείων-από τα Αμερικανικά Εργαστήρια βίο-όπλων στην Ουκρανία, επισημαίνει ο Escobar.

Αυτό το τηλεφώνημα έγινε ακριβώς μετά από επίσημη δήλωση της Ρωσίας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ στις 13 Μαΐου: Θα χρησιμοποιήσουμε τα άρθρα 5 και 6 της Σύμβασης για την Απαγόρευση των Βίο-όπλων για να ερευνήσουμε τα βιολογικά «πειράματα» του Πενταγώνου στην Ουκρανία.

Αυτό επανέλαβε ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, αρμόδιος για τον αφοπλισμό, Thomas Markram, παρόλο που όλοι οι πρεσβευτές των χωρών μελών του ΝΑΤΟ διέψευσαν τα αναμενόμενα συλλεχθέντα στοιχεία ως «Ρωσική Παραπληροφόρηση».

Τα εργαστήρια βιολογικών όπλων

American virus…Οι ΗΠΑ έχουν περικυκλώσει τη Ρωσία με εργαστήρια βιολογικών όπλων.Έχουν 11 στην Ουκρανία και 10 στη Γεωργία.. – dimpenews.com

Ο Austin σύμφωνα με τους Αμερικανούς, ζήτησε μια «κατάπαυση του πυρός»-η οποία απερρίφθη, καθώς η εικόνα στο πεδίο μάχης είναι συγκεκριμένη.

Η εικόνα για τους Ουκρανούς είναι αποκαρδιωτική. Δεν είναι μόνο η καταστροφή του Azovstal και η συνολική κατάρρευση του στρατού του Κιέβου.

Μετά την πτώση της Popasnaya, το κρίσιμο, πιο οχυρωμένο Ουκρανικό προπύργιο στο Donbass – οι Ρώσοι και οι δυνάμεις των δημοκρατιών Donetsk και Luhansk – έχουν παραβιάσει την Ουκρανική άμυνα από τέσσερις κατευθύνσεις, από βορρά, βορειοδυτικά, δυτικά και νότια.

Ότι έχει απομείνει από το Ουκρανικό μέτωπο καταρρέει-γρήγορα.

Την ίδια ώρα, η αγωνία στις ΗΠΑ κλιμακώνεται καθώς αναμένεται η πλήρης έκθεση για τα Βιολογικά Όπλα του Πενταγώνου στην Ουκρανία. Αυτό που απομένει στις ΗΠΑ είναι να «προσφέρει κάτι» στη Ρωσία, ώστε να αποφύγει την παρουσίαση μίας ενδελεχούς έρευνας, σημειώνει ο Escobar.

H υπαρξιακή απειλή για το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ και η Big Pharma

Ρωσία στον ΟΗΕ για βιολογικά εργαστήρια: ”οι αρχές της Ουκρανίας μετέτρεψαν τη χώρα σε πειραματικό πεδίο. Προειδοποιούμε για την εξάπλωση επιδημιών από αυτά τα εργαστήρια.” Η Ρωσία μεταφέρει στο έδαφός της το

Η Μόσχα γνωρίζει πλήρως ότι η δημοσιοποίηση παράνομων εργασιών για απαγορευμένα βιολογικά όπλα είναι μια υπαρξιακή απειλή για το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ.

Ειδικά δηλαδή ότι τα έγγραφα που κατασχέθηκαν από τους Ρώσους δείχνουν ότι η Big Pharma – μέσω της Pfizer, της Moderna, της Merck και της Gilead – συμμετείχε σε πολλά «πειράματα».

Η πλήρης έκθεση ολόκληρου του λαβύρινθου των στοιχείων αυτών, από την αρχή, ήταν ένας από τους δεδηλωμένους στόχους του Putin.

Τρεις ημέρες μετά την παρουσίαση του ΟΗΕ, το συμβούλιο του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών πραγματοποίησε ειδική συνεδρίαση για να συζητήσει:

«Τις ριζικά μεταβαλλόμενες γεωπολιτικές πραγματικότητες που αναπτύχθηκαν ως αποτέλεσμα του υβριδικού πολέμου εναντίον της χώρας μας που εξαπέλυσε η Δύση – με το πρόσχημα της κατάστασης στην Ουκρανία – άνευ προηγουμένου σε κλίμακα και αγριότητα, συμπεριλαμβανομένης της αναβίωσης στην Ευρώπη μιας ρατσιστικής κοσμοθεωρίας με τη μορφή της ρωσοφοβίας, μιας ανοιχτής πορείας για την «κατάργηση» της Ρωσίας και κάθε τι ρωσικό».

Δεν είναι λοιπόν περίεργο ότι «η επιθετική ρεβιζιονιστική πορεία της Δύσης απαιτεί μια ριζική αναθεώρηση των σχέσεων της Ρωσίας με μη φιλικά κράτη».

Οι Ρωσικές έρευνες

Joe Biden και ο George Soros συντόνισαν και χρηματοδότησαν το Στρατιωτικό Βιολογικό πρόγραμμα των ΗΠΑ στην Ουκρανία, δήλωσε ο Igor Kirilov, επικεφαλής των Δυνάμεων Ακτινοβολίας, Χημικής και Βιολογικής Άμυνας των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αρχικά δημιουργήθηκε μια νομοθετική βάση για τη χρηματοδότηση της έρευνας απευθείας από τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό. Για να γίνει αυτό, με κρατικές εγγυήσεις, διάφορες ΜΚΟ που ελέγχονται από το Δημοκρατικό Κόμμα προσείλκυσαν κεφάλαια.

Για παράδειγμα, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama «το 2005 συνήψε συμφωνίες εταιρικής σχέσης με την Ουκρανία για την έναρξη Στρατιωτικών Βιολογικών Προγραμμάτων στη χώρα».

Με τη σειρά της, η πρώην υπουργός Εξωτερικών Ηillary Clinton «υιοθέτησε την αμερικανική στρατηγική για την αντιμετώπιση των βιολογικών απειλών και συνέβαλε στη νομιμοποίηση της έρευνας».

O ρόλος του Biden

Ο σημερινός επικεφαλής του Λευκού Οίκου, Joe Biden, ως Αντιπρόεδρος υπό τον Οbama, «Συντόνιζε τις δραστηριότητες του Στρατιωτικού Βιολογικού Προγράμματος, ενώ ενεπλάκη σε Oικονομική Aπάτη στην Ουκρανία».

Αργότερα, και ο επενδυτής George Soros αποδείχθηκε ότι ήταν «ο κύριος χορηγός της στρατιωτικής βιολογικής έρευνας στην Ουκρανία και του λόμπι της Big Pharma».

Σημειώνεται πως σε αυτό το πρόγραμμα συμμετέχουν φαρμακευτικές εταιρείες όπως οι Pfizer, Moderna και η Αμερικανική Merck, καθώς και η εταιρεία Gilead, που συνδέεται με το στρατιωτικό τμήμα των ΗΠΑ, εξήγησε ο Kirillov.

Αυτό επιτρέπει στους ειδικούς των ΗΠΑ να παρακάμπτουν τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας κατά τη δοκιμή νέων φαρμάκων.

Έτσι, οι Δυτικές Εταιρείες μειώνουν σοβαρά το κόστος υλοποίησης ερευνητικών προγραμμάτων και αποκτούν σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, κατέληξε ο Ρώσος αξιωματούχος.

Νωρίτερα, ειδικοί του Υπουργείου Άμυνας επισκέφτηκαν δύο βιολογικά εργαστήρια στη Μαριούπολη, όπου βρήκαν πολλά στοιχεία.

Ρωσία: «Περισσότερα από 30 βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία» - Οι έρευνες για ασθένειες και ιούς - Αγώνας της ΚρήτηςΑγώνας της Κρήτης

Σύμφωνα με το πρακτορείο, ένα δίκτυο περισσότερων από 30 Βιολογικών Εργαστηρίων δημιουργήθηκε στην Ουκρανία που λειτούργησε προς το συμφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά όλα τα απαραίτητα για τη συνέχιση του στρατιωτικού βιολογικού προγράμματος απομακρύνθηκαν μετά την έναρξη της ρωσικής ειδικής επιχείρησης.

Το Υπουργείο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Ουκρανία έχει πραγματικά γίνει πεδίο δοκιμών του Πενταγώνου για την ανάπτυξη Βιολογικών Όπλων και τη δοκιμή νέων φαρμακευτικών προϊόντων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here