Παπαδημούλης για το «Μακελειό»: Η σιωπή απέναντι στον φασιστικό οχετό, είναι συνενοχή.

0
704

Για «απίστευτη χυδαιότητα» κάνει λόγο ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης αναφερόμενος στο προχθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό»,  υπογραμμίζοντας: «Η σιωπή απέναντι στον φασιστικό οχετό, είναι συνενοχή!». Ο κ. Παπαδημούλης προαναγγέλλει ότι θα διεθνοποιήσει το ζήτημα.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η απίστευτη χυδαιότητα του πρωτοσέλιδου του “Μακελειού”, επιβάλλει την άμεση αντίδραση της Δικαιοσύνης, της ΕΣΗΕΑ κ κυρίως την απόλυτη καταδίκη και απομόνωση, από όλα τα κόμματα που σέβονται την κοινοβουλευτική δημοκρατία. Η σιωπή απέναντι στον φασιστικό οχετό, είναι συνενοχή!

Ως Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, αρμόδιος για τα θέματα ισότητας των φύλων, σκοπεύω να διεθνοποιήσω το ζήτημα, με επιστολή προς τους Προέδρους του ΕΚ, της Κομισιόν και του Συμβουλίου.

Η φασιστική-σεξιστική χυδαιότητα, ντροπιάζει την Ελλάδα και την Δημοκρατία. Και θα ηττηθεί!».

Την καταδίκη της εφημερίδας «Μακελειό» από σύσσωμο τον δημοκρατικό κόσμο και τις πολιτικές δυνάμεις ζήτησε χθες και το  ΣΥΡΙΖΑ με το Γραφείο Τύπου του κόμματος να κάνει λόγο για σύμπτωμα του εκχυδαϊσμού της δημοσιογραφίας και της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Υ.Γ. Το φασιστικό πρωτοσέλιδο του «Μακελειού» πάει Άρειο Πάγο και Βρυξέλλες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here