Παρέμβαση Βόμβα με Bίντεο του Κώστα Βαξεβάνη για τις «Δημόσιες Σχέσεις» του 53χρονου βιαστή.

0
243

Σε ανάρτηση του που συνοδεύεται από αποκαλυπτικό βίντεο, ο Κώστας Βαξεβάνης αναφέρει:

Ανάρτηση φωτια του Κωστα Βαξεβάνη μεσα στη νύχτα για Μητσοτακη και υποκλοπές

Υ.Γ. Καταγγελία Βόμβα: Ο 53χρονος ειδοποιήθηκε και έπινε καφέ με αστυνομικούς!

Στο κεντρικό δελτίο Kontra News 9:30 με τον Γιώργο Μελιγγώνη και στη δημοσιογράφο Ειρήνη Δράγαση μίλησε μια γειτόνισσα του 53χρονου από τον Κολωνό.

Όπως κατήγγειλε η ίδια «Τον ειδοποίησαν εδώ και 15 μέρες, ότι τον ψάχνουν για κάτι» ενώ αναρωτήθηκε «Η Αστυνομία γιατί ήταν και έπιναν καφέ και έτρωγαν όλοι μαζί;»

Υ.Γ.1. Χ. Σπίρτζης: Κάθε καθυστέρηση ισοδυναμεί με συγκάλυψη.

Δήλωση (on camera) του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη KO ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Υ.Γ.2. Σάλος με τον Γιώργο Λιάγκα και όσα είπε για τους βιαστές της 12χρονης: Τα τομάρια ήθελαν να βιάσουν το 12χρονο κοριτσάκι.

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας με τις αδιανόητες αποκαλύψεις για τον 53χρονο στον Κολωνό και τα όσα υπέστη η 12χρονη. Ο παρουσιαστής δεν μπόρεσε να κρατηθεί και μόλις ξεκίνησε η εκπομπή έκανε «έκρηξη».

«Είναι η μεγάλη ευκαιρία να ξεβρομίσει η κόπρος του Αυγεία. Και μιλάμε για τα 213 τομάρια που έμπαιναν στη σειρά, όπως πάμε στην τράπεζα και μπαίνουμε στη σειρά για το γκισέ, για να βιάσουν το 12χρονο κοριτσάκι. Το άλλο φιντάνι που συνελήφθη, το δεύτερο, είχε τρία κοριτσάκια, το ένα ήταν στην ηλικία αυτού που βίαζε, οι αλήτες»…είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Και συνέχισε χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει την οργή του:

«Μου σηκώνεται η τρίχα, πραγματικά. Υπήρχε ζευγάρι παντρεμένων, έχουν πιάσει οι αστυνομικοί ζευγάρι παντρεμένων, ζευγάρι, εγώ και η γυναίκα μου, που μαζί προσέγγιζαν το 12χρονο. Δηλαδή, ήθελαν να κάνουν τρίο, το καταλαβαίνετε, με 12χρονο κοριτσάκι. Η ανωμαλία στον ύψιστο βαθμό».

Μπράβο Ζαραλίκο: H γλώσσα σπάζει κόκαλα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here