Παρουσίαση του βιβλίου της Κικής Σεγδίτσα «ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙΑ».

0
214

Από τις εκδόσεις ΒΕΡΓΙΝΑ κυκλοφόρησε το βιβλίο της Κικής Σεγδίτσα «ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙΑ: Αλίκη Βουγιουκλάκη-Γιώργος Ηλιάδης».

Σ αυτό το συγγραφικό της εγχείρημα η Κική Σεγδίτσα αναφέρεται διεξοδικά στον παθιασμένο και μοναδικό έρωτα στη ζωή της εθνικής μας σταρ Αλίκης Βουγιουκλάκη, στην μεγάλη κι αληθινή αγάπη της με τον Κύπριο επιχειρηματία Γιώργο Ηλιάδη.

Και η Κική αναφέρεται με σεβασμό κι αγάπη στο πρόσωπο και των δύο. Ήταν ένας έρωτας με την πρώτη ματιά για εκείνη που σημάδεψε τη ζωή της, αλλά δεν ήταν γραφτό να τελεσφορήσει, παρ όλο το γάμο που μυστικά τελέστηκε. 

Το βιβλίο είναι γραμμένο με το μοναδικό τρόπο που η δεινή συγγραφέας ξέρει να ιστορεί τα γεγονότα. Διαβάζετε ευχάριστα , και μονορούφι. Η ιστορία συνοδεύεται με πολλές ανέκδοτες φωτογραφίες από χαρούμενα στιγμιότυπα από τη ζωή της Αλίκης και του Γιώργου.

Η Κική Σεγδίτσα γνώρισε τη σταρ σαν δημοσιογράφος. Με τον καιρό όμως απέκτησε την αγάπη και την εμπιστοσύνη της Αλίκης, που πολλές φορές της «άνοιγε» την καρδιά της. 

Πιστεύω πως όλοι όσοι αγαπούσαμε την μοναδική Αλίκη, πρέπει να το διαβάσετε, γιατί κι εγώ το διάβασα μέσα σ ένα βράδυ.

Στον επίλογό της η συγγραφέας λέει: 

«Φίλες και φίλοι, αυτή είναι η ιστορία μιας μεγάλης και αληθινής αγάπης. Την εμπιστεύομαι σε σας, που αγαπήσατε αυτή τη γυναίκα και σ΄ όσους γνωρίσατε αυτόν τον ευπρεπή άνδρα και σπουδαίο πατέρα , που δεν άντεξε να στηρίξει την ευτυχία του, στη δυστυχία των λατρεμένων του. Ιστορία που έγινε θρύλος και παραμύθι.

Που δεν κράτησε μόνο έξι χρόνια, όπως κάποιοι πίστεψαν, αλλά δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια, ως το τέλος εκείνης. Ένας έρωτας που ακόμα σμιλεύεται στη ψυχή εκείνου.

Την κουβάλησε και την κουβαλάει μαζί του ως την ώρα της «ένωσής» τους. Κλείνοντας θα πω, πως με το τέλος της ζωής της, η Αλίκη και πάλι έκλεψε την παράσταση. Μόνο που αυτή τη φορά, έκλεψε την παράσταση της δικής της ζωής.»

Το βιβλίο παρουσιάστηκε στο θέατρο Αθηνών και μίλησαν γι αυτό και για τη συγγραφέα του διακεκριμένοι των Γραμμάτων, μεταξύ των οποίων η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, ο πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ Πάνος Σόμπολος, ο αδελφός της Αλίκης Αντώνης Βουγιουκλάκης κι ο ανιψιός της Αιμίλιος, η Ελεονώρα Μελέτη και ο σπουδαίος καθηγητής Χριστόφορος Χαραλαμπάκης.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here