Παρουσίαση των Υποψηφίων και των Θέσεων του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας» στο Εντευκτήριο της Εκάλης στις 05/05/2014.

0
410

Μήνυμα ανανέωσης και αλλαγής στον ενιαίο Δήμο Κηφισιάς έστειλαν οι πολίτες της Εκάλης τόσο με την παρουσία όσο και με την ζωντάνια τους κατά την εκδήλωση της «Δύναμης Ελπίδας – Συμμαχίας Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης» στο Εντευκτήριο της Εκάλης.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος έγινε δεκτός με εγκαρδιότητα από όλους, στέλνοντας το μήνυμα πως η Κηφισιά αλλάζει σελίδα.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος παρουσίασε τους υποψηφίους της Εκάλης και μίλησε συνολικά για το ψηφοδέλτιο της «Δύναμης Ελπίδας», που όπως είπε αποτελείται από ανθρώπους διαμάντια, μακριά από κομματικούς μηχανισμούς και οικονομικές εξαρτήσεις.

«Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ έρχεται να αλλάξει πολλά. Με νέα πρόσωπα, άφθαρτα και ξεκούραστα, με έμπειρους αυτοδιοικητικούς, με πρόσωπα με μεγάλη εμπειρία σε πολλούς επαγγελματικούς και επιστημονικούς τομείς. Είμαστε η καλύτερη ομάδα».

Ο κ. Θωμάκος έδωσε έμφαση στα κοινωνικά θέματα λέγοντας «σε αυτές τις εκλογές θέλουμε να μετρηθούμε με την μεζούρα της ανθρωπιάς» και ξεκαθάρισε πως πρωταρχικός στόχος της «Δύναμης Ελπίδας» είναι «ο σεβασμός στον πολίτη και όχι οι τακτοποιήσεις λίγο πριν τις εκλογές».

Ο κ. Θωμάκος μίλησε επίσης για τους δημότες της Εκάλης που νοιώθουν ξεκομμένοι από την κεντρική διοίκηση του Δήμου. «Γνωρίζουμε πως σε πολλές περιπτώσεις τα κοινοτικά συμβούλια της Εκάλης περιθωριοποιούνται και οι δημότες νιώθουν ξεκομμένοι από τον Δήμο.

Σε αυτή την κατάσταση δεσμευόμαστε για: Συμμετοχή στα Δημοτικά Συμβούλια με άτυπη ψήφο πολιτών επιλεγμένων με κλήρωση, Αναβίωση Συνοικιακών Συμβουλίων και Λειτουργία Επιτροπών Γειτονιάς».

Να επισημάνουμε πως δεν ήταν μια συνηθισμένη ομιλία, ένας μονόλογος υποψηφίου καθώς ο κ. Θωμάκος έδωσε το λόγο στους πολίτες και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα της περιοχής. 

Παράλληλα ο υποψήφιος Δήμαρχος παρουσίασε τις δεσμεύσεις της «Δύναμης Ελπίδας» για την Εκάλη:

-Αυστηρή και απαρέγκλιτη διατήρηση του οικιστικού χαρακτήρα του προαστίου. 

-Δημοτικός Παιδικός – Βρεφονηπιακός Σταθμός.

-Κλειστό γήπεδο – προπονητήριο.

-Επίμονη και μεθοδική διεκδίκηση μείωσης των παράλογων αντικειμενικών αξιών των ακινήτων.

-Νέα μέτρα πυροπροστασίας με αξιοποίηση Προγραμμάτων και χορηγιών.

-Συστηματικός καθαρισμός των δασυλλίων.

-Αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας.

-Ετοιμότητα ευέλικτου τεχνικού συνεργείου για άμεση επέμβαση και επιδιόρθωση βλαβών. 

-Δρομολόγηση λεωφορείου στον άξονα Κηφισίας – Βενιζέλου – Θησέως.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here