Ποιοί τρέμουν λοιπόν το βαθύ λαρύγγι του Μαρτίνη;

0
292

Έχουν βάλει λυτούς και δεμένους για να πέσει ο Μαρτίνης στα μαλακά…….

Άχνα για την σύλληψη οι εφημερίδες των νταβατζήδων. Γαργάρα κάτι μεγάλο-δημοσιογράφοι, παρότι το σκάνδαλο αυτό θα έπαιζε επί εβδομάδες πρωτοσέλιδο σε οποία πολιτισμένη χώρα.

Και στην οικονομική αλλά και την ηθική του διάσταση. Φανταστείτε, μιζαδόρος «καλός σαμαριτης», στην πλάτη αγνών εθελοντών.

Και όμως, δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Οφείλουμε να επιστήσουμε την προσοχή στην δικαιοσύνη ώστε να διερευνήσει τους ακόλουθους «τομείς» που τρέμουν πραγματικά μήπως και ο Μαρτίνης ανοίξει το στόμα του.

1.Ποιοι μεγαλογιατροί έπαιρναν τεράστιους μισθούς; Μιλάμε για μισθούς πέραν κάθε φαντασίας.

2.Ποιοι χειρίζοντουσαν τον τύπο και τις δημόσιες σχεσεις; Πόσα εκατομμυρια δόθηκαν σε δημοσιογράφους, διαφημιστικές και εταιρειες ωστε να εξασφαλιστεί η σιωπή που στην περίπτωση μας συνιστά συνέργεια;

3.Ποιοι μεγαλόσχημοι και επώνυμοι νοσηλεύονταν δωρεάν στην πλάτη του δύστυχου φορολογούμενου που δεν είχε ούτε τα φάρμακα του;

Ας διερευνήσει λοιπόν η Ελληνική δικαιοσύνη τα όργια και είναι βέβαιον ότι θα βρει λαυράκια αλλά και πολλά – πολλά λεφτά. Από τα λαμόγια επιστήμονες και δημοσιογράφους αλλά και τους ευυπόληπτους τζαμπατζήδες.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here