Ποιοτική ανανέωση και αλλαγή ζητούν οι πολίτες.

0
240

Μήνυμα ποιοτικής ανανέωσης και αλλαγής έστειλαν οι πολίτες με τη δυναμική παρουσία τους στην φιλική βραδιά ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών που διοργάνωσε η «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» με υποψήφιο Δήμαρχο το Γιώργο Θωμάκο, σε αίθουσα γνωστού ξενοδοχείο της Εκάλης, την Τετάρτη 21/05/2014 το βράδυ.

Ο κ. Θωμάκος στην ομιλία του, αφού ευχαρίστησε τους δημότες που εμπιστεύτηκαν τη «Δύναμη Ελπίδας» απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στον πρώτο γύρο, να συμπορευτούν την Κυριακή με την ανεξάρτητη νέα διοίκηση «Δεν ζητάμε συνεργασία με κανέναν άλλο χώρο αλλά μόνο με τους πολίτες. Έρχονται κοντά μας άνθρωποι από άλλες δημοτικές παρατάξεις, γιατί αυτή την Κυριακή ψηφίζουμε μόνο για Δήμαρχο».

Επίσης ο Υποψήφιος Δήμαρχος εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των επαναληπτικών εκλογών. «Υπάρχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης, υπάρχουν δυο δεξαμενές άντλησης ψηφοφόρων.

Αν προσέλθουν στις κάλπες οι περίπου 20.000 ψηφοφόροι που επέλεξαν στο πρώτο γύρο την αποχή θα γίνει η ανατροπή. Επιπλέον μην ξεχνάμε πως οι πολίτες που ψήφισαν τον δικό τους δημοτικό σύμβουλο, τώρα επιλέγουν το Δήμαρχο της καρδιάς τους». 

Και συνέχισε «Δώδεκα χρόνια στασιμότητας είναι πάρα πολλά για μια διοίκηση. Δεν μπορεί να ζητά πέντε ακόμα προκειμένου να ολοκληρώσει το «έργο της»! Είναι ώρα για άλμα στο μέλλον!» 

Ο κ. Θωμάκος αναφέρθηκε και στο ανθρώπινο δυναμικό της Νέας Διοίκησης λέγοντας χαρακτηριστικά «έχουμε δίπλα μας πολλούς νέους ανθρώπους , έμπειρους στον επιστημονικό τους τομέα τους. Θα είμαστε μια Νέα Διοίκηση όπου από τα 25 μέλη του δημοτικού συμβουλίου της παράταξης μας, οι 19 θα είναι νεοεμφανιζόμενοι, σε αντίθεση με την σημερινή διοίκηση που θα έχει μόνο δύο».

Στην εκδήλωση ο κ. Θωμάκος παρουσίασε αναλυτικά τις προτάσεις της «Δύναμης Ελπίδας» για την Νέα Ερυθραία και την Εκάλη τονίζοντας πως είναι απόλυτα μετρήσιμες και πως με την Νέα Διοίκηση θα υλοποιηθούν και δεν θα παραμείνουν στα προεκλογικά προγράμματα όπως γίνεται συνήθως.

Για την Εκάλη

-Αυστηρή και απαρέγκλιτη διατήρηση του οικιστικού χαρακτήρα του προαστίου.
-Δημοτικός Παιδικός – Βρεφονηπιακός Σταθμός.
-Κλειστό γήπεδο – προπονητήριο
-Επίμονη και μεθοδική διεκδίκηση μείωσης των παράλογων αντικειμενικών αξιών των ακινήτων.
-Νέα μέτρα πυροπροστασίας με αξιοποίηση Προγραμμάτων και χορηγιών .
-Συστηματικός καθαρισμός των δασυλλίων.
-Αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας .
-Ετοιμότητα ευέλικτου τεχνικού συνεργείου για άμεση επέμβαση και επιδιόρθωση βλαβών.
-Δημιουργία θέσης Αντιδημάρχου Εκάλης
-Δρομολόγηση λεωφορείου στον άξονα Κηφισίας- Βενιζέλου- Θησέως.

Για την Νέα Ερυθραία

-Μελέτη αποχέτευσης ομβρίων για τις περιοχές Δήμητρος , Αγ.Σαράντα κ.α. -Oλοκλήρωση εργασιών στο ρέμα «Κοντοχρήστου» και επέκταση αντιπλημμυρικού δικτύου.
-Ανέγερση νέας αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο Α’ Δημοτικό Σχολείο.
-Αύξηση των νομίμων (άνευ τέλους) θέσεων στάθμευσης.
-Ίδρυση «Παιδικής Στέγης» και «Παιδικού Μουσείου».
-Δημιουργία πρότυπου Παιδικού Κήπου στο Πάρκο Καστρίτσας.
-Νέο κλειστό γήπεδο – προπονητήριο σε ειδικά χαρακτηρισμένο οικόπεδο.
-Ανάπτυξη του μαζικού Αθλητισμού και πραγματική φιλοξενία Σωματείων και αθλουμένων στο «Σπίτι του Αθλητισμού». Άμεσες επισκευές σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Ίδρυση Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών.
-Αξιοποίηση «Βίλας Μπότση» για στέγαση του Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, ή σύγχρονης Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
-Επαναφορά Πολιτιστικών εκδηλώσεων: «Εικαστικός Μάης», «Θεατρικός Σεπτέμβρης».
-Διαρκής έλεγχος των όρων λειτουργίας καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.
-Δρομολόγηση λεωφορείου στον άξονα Κηφισίας-Βενιζέλου-Θησέως.

Να σημειώσουμε πως στην φιλική συνάντηση του Γιώργου Θωμάκου με τους πολίτες, δεν υπήρξε ο γνωστός προεκλογικός μονόλογος, καθώς οι δημότες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον υποψήφιο Δήμαρχο τα προβλήματα της καθημερινότητας τους.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here