Πολιτισμός και Πολιτιστικά στην Κηφισιά. Συνέχεια……

0
356

Αγαπητή «Kifisia Press»,

Την Δευτέρα 21η Ιουλίου2014, δημοσιεύσατε άρθρο μου περί «Πολιτισμού και Πολιτιστικών στην Κηφισιά».

Στο άρθρο αυτό αναφέρω ότι ελέχθη τότε πως το Πολεμικό αεροσκάφος που τοποθετήθηκε στο Πάρκο Ελευθερίας, στη Ν. Κηφισιά, διετέθη στον Δήμο μας επειδή ο Δήμαρχος μας υπηρέτησε στην Πολεμική μας Αεροπορία.

Όμως, μετά την δημοσίευση του άρθρου μου και κατόπιν παρέμβασης του αγαπητού φίλου Υποναυάρχου ε.α. κ. Μ. Μάστρακα, πληροφορήθηκα από τον ίδιο, ότι το αεροσκάφος αυτό διετέθη εις τον Δήμο Κηφισιάς προκειμένου να γίνει Μνημείο αφιερωμένο εις τούς υπέρ Πατρίδος πεσόντες Πιλότους της Πολεμικής μας Αεροπορίας, πράγμα το οποίο και έγινε.

Λυπούμαι συνεπώς πολύ δια την λανθασμένη – όπως αυτή προκύπτει – πληροφορία που ανέφερα εις το σχετικό άρθρο μου και με την παρούσα σπεύδω να διορθώσω.

Επιθυμώ όμως εδώ να τονίσω, ότι στο ως άνω άρθρο μου αναφέρθηκα και στο συγκεκριμένο θέμα, κυρίως δια να εκφράσω την άποψή μου επί του ότι ο χώρος του εν λόγω Πάρκου – ο οποίος περικλείει ως γνωστό και Παιδικές χαρές ως και Αναψυκτήριο και Ηλεκτρονικά η Ηλεκτρικά παιχνίδια για παιδιά – δεν είναι ο πλέον κατάλληλος δια να ανεγερθεί εκεί Μνημείο πεσόντων Ηρώων.

Επί πλέον θεωρώ, ότι ένα τέτοιο Μνημείο υπέρτατης προσφοράς, θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να ανεγερθεί σε δικό του χώρο ειδικά διασκευασμένο προς τούτο, δια να αναδεικνύει ακόμη περισσότερο αυτήν την μεγίστη των Θυσιών αυτών των Παλικαριών μας στους οποίους χρωστούμε απέραντη και αιώνια ευγνωμοσύνη.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία,

Γιάννης Π. Μελάς.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here