Πούτιν: Το «Χρυσό Δισεκατομμύριο» και ο πόλεμος για τους φυσικούς πόρους!

0
288

Το «Χρυσό Δισεκατομμύριο» έζησε εις βάρος των άλλων-Θα δουν Πείνα και Σοκ μεγάλης κλίμακας!

Θα αλλάξουμε τους όρους του Παγκόσμιου Χρηματοπιστωτικού Συστήματος….

Με δήλωσή του ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν προέβλεψε ένα ζοφερό μέλλον για την Δύση και τους πληθυσμούς της καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά «το “Χρυσό Δισεκατομμύριο” έζησε εις βάρος των άλλων και πλέον θα δουν Πείνα και Σοκ μεγάλης κλίμακας».

«Η Ρωσία τάσσεται υπέρ της αναθεώρησης των αρχών του Παγκόσμιου Χρηματοπιστωτικού Συστήματος»…είπε στην εναρκτήρια δήλωσή του στη Διάσκεψη για την Αλληλεπίδραση και τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης στην Ασία (CICA) στην πρωτεύουσα του Καζακστάν Αστάνα.

Είπε ότι «Το τρέχον Παγκόσμιο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα επέτρεψε στο «χρυσό δισεκατομμύριο» στον πλανήτη να ζήσει σε βάρος άλλων» και τόνισε τους κινδύνους «Πείνας και Σοκ μεγάλης κλίμακας στο πλαίσιο της αστάθειας των τιμών της ενέργειας και των τροφίμων στον κόσμο».

Ως «Χρυσό Δισεκατομμύριο» ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εννοεί τους κατοίκους της Δύσης οι οποίοι έχουν ζήσει υπέρ-πολλαπλάσια από άποψη χλιδής και πλούτου την ζωή τους σε σχέση με τους υπόλοιπους κατοίκους του πλανήτη.

Δηλώνοντας ότι η Ασία είναι μια περιοχή όπου αναδύονται νέα κέντρα εξουσίας, ο Πούτιν υποστήριξε ότι η ήπειρος παίζει μεγάλο ρόλο στη μετάβαση σε μια πολυπολική παγκόσμια τάξη πραγμάτων.

«Είναι απαραίτητο να αρθούν όλα τα εμπόδια στις αλυσίδες εφοδιασμού στον κόσμο»…πρόσθεσε.

Ο Πούτιν υπογράμμισε επίσης τις προσπάθειες της χώρας του να διαμορφώσει ένα σύστημα ίσης και αδιαίρετης ασφάλειας.

Ο Ρώσος ηγέτης έφτασε στην Αστάνα την Τετάρτη και αναμένεται να έχει πολλές τριμερείς και διμερείς συνομιλίες.

Ο Πούτιν θα παραστεί επίσης στο Συμβούλιο των αρχηγών της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ) και στη Σύνοδο Κορυφής Ρωσίας-Κεντρικής Ασίας στην πρωτεύουσα του Καζακστάν.

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τι είναι αυτό το «Χρυσό Δισεκατομμύριο» του Πούτιν;

Για τους περισσότερους αναγνώστες στη Δύση, μάλλον δεν σημαίνει τίποτα.

Στη Ρωσία, όμως, αυτή η φράση κυκλοφορεί και χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες «για να περιγράψει μια μελλοντική μάχη για πόρους μεταξύ μιας Παγκόσμιας Ελίτ και των Ρώσων».

Η εισβολή στην Ουκρανία δεν είναι άσχετη με αυτή τη θεωρία….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here