Πρεμιέρα για την SkyGreece Airlines!

0
234

Την έναρξη των υπερατλαντικών πτήσεων σε ΗΠΑ και Καναδά τις αμέσως επόμενες εβδομάδες ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι της νέας ελληνικής αεροπορικής εταιρείας SkyGreece Airlines σε συνέντευξη τύπου διοργανώθηκε από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Η SkyGreece Airlines, είναι η νέα ελληνική αεροπορική εταιρία που «ανοίγει τα φτερά της» προκειμένου να ξανά-συνδέσει με απευθείας υπερατλαντικές πτήσεις, την Ελλάδα με τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Είναι δημιούργημα από ομογενείς επιχειρηματίες με σκοπό την τακτική και όχι εποχική σύνδεση της Ελλάδας με την Αμερική.

Η SkyGreece πραγματοποιεί την πρώτη της πτήση, με τον «Ταξιάρχη» – το ιδιόκτητο Boeing 767/300ER, 274 θέσεων και στη συνέχεια με τον «Άγιο Δημήτριο» – το Airbus A340/300, 300 θέσεων, συνδέοντας στις 24 Μαΐου 2015 την Αθήνα με το Τορόντο, ενώ στις 18 Ιουνίου 2015, αναμένεται η πρώτη πτήση από Θεσσαλονίκη προς Τορόντο με στάση στη Βουδαπέστη.

Με την ελληνική σημαία στο ουραίο πτερύγιο και τις σφραγίδες τριών οργανισμών για την ασφάλεια πτήσεων (EASA, USA FAA, CANADA CTA), η SkyGreece Airlines, στις 19 Ιουνίου 2015 θα κάνει το πρώτο της ταξίδι από Αθήνα προς Νέα Υόρκη.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της εταιρίας, Πατήρ Νικόλαος Αλεξανδρής, η SkyGreece, είναι ένα «ξέσπασμα» του ελληνισμού της ομογένειας, που δημιουργήθηκε για να μείνει και να αναπτυχθεί περαιτέρω.

Η SkyGreece, αποτελεί το όχημα της ελληνικής φιλοξενίας, της ελληνικής παράδοσης, της ελληνικής κουλτούρας και της ελληνικής σημαίας.

Η στρατηγική συνεργασία της SkyGreece με την βουλγαρικών συμφερόντων BH Air, όπως δήλωσε ο CCO της εταιρίας κύριος Βασίλειος Αλεφάντης, ενισχύει το περαιτέρω πτητικό έργο της εταιρίας ενδυναμώνοντας την παρουσία της στην ευρύτερη Ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here