Προβληματικό «το σύστημα» του Ληξιαρχείου της Κηφισιάς!

0
265

Η αναποτελεσματική και επικίνδυνη για την πόλη διοίκηση του Νίκου Χιωτάκη δεν έχει λάβει καμία πρόνοια για την διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας του τεχνολογικού εξοπλισμού του Ληξιαρχείου της Κηφισιάς.

Ως αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς, το Ληξιαρχείο δεν είναι σε θέση λόγω μη λειτουργίας της τεχνολογικής υποδομής του να εκδώσει πιστοποιητικά εγγραφής στο δήμο των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. 

«Έπεσε το σύστημα» είναι η δικαιολογία που προβάλλουν οι εργαζόμενοι αδυνατώντας να κατανοήσουν ότι όταν «πέφτει το σύστημα» στο παραπέντε της λήξης της προθεσμίας υποβολής των σχετικών εγγράφων για τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ή εν γένει σε περίοδο προεκλογική καθίσταται πασιφανές ότι κάτι δεν πάει καλά με «το σύστημα» των επιφορτισμένων με τη διακυβέρνηση του Καλλικρατικού Δήμου Κηφισιάς.

Τι μέτρα έλαβε η παρούσα διοίκηση του δήμου Κηφισιάς για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών της προεκλογικής περιόδου;

ΠΟΥ είναι κ. Δήμαρχε η ΑΞΙΑ της «εγγυημένης αποτελεσματικότητας» που διατείνεστε ότι συνάδει με το λογότυπο του συνδυασμού σας;;

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here